mamaplus.md

Cum va fi vremea în următoarea săptămână

-
//
29.10.2018

Astăzi, cerul va fi variabil. Precipitaţii nu se prevăd, iar vântul va sufla slab. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 22 de grade, iar la Tiraspol - 23. La Leova şi Comrat sunt prognozate 24 grade, iar la Cahul termometrele vor indica 25 grade Celsius. 

mamaplus.md

În Capitală se vor înregistra 22 de grade Celsius. În următoarele zile, mai exact de miercuri, temperaturile vor începe să scadă treptat, iar precipitaţii nu se prevăd.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 11 de grade Celsius. La Paris şi Berlin sunt prognozate 7 grade, iar la Londra maxima va fi de 10 grade. La Roma meteorologii anunţă ploi cu descărcări electrice şi temperaturi de 22 de grade. La Viena maximele vor urca până la 20 de grade.

La Varşovia şi Praga vor fi 13 şi, respectiv, 16 grade Celsius. La Budapesta se aşteaptă 24 de grade. La Belgrad vor fi până la 26 de grade, iar la Bucureşti cu un grad mai puţin. La Atena şi Ankara sunt prognozate 22 de grade. În timp ce la Kiev vor fi 18 grade, la Moscova termometrele nu vor indica mai mult de 1 grad Celsius.

Sursa: publika.md