mamaplus

Dan Bălan a câștigat în calitate de jurat cel de-al 9-lea sezon al concursului „Vocea Ucrainei”

-
//
22.04.2019

Concurenta Oxana Muha, discipola antrenorului Dan Bălan, a câștigat cel de-al 9-lea sezon al show-ului muzical „Vocea Ucrainei”. Voturile publicului i-au adus participantei marele premiu, iar artistului basarabean - o satisfacție enormă!

mamaplus

Dan Bălan a acceptat provocarea de a deveni antrenor la concursul „Vocea Ucrainei” și se pare că artistul a avut un parcurs excelent în cea de-a 9-a ediție a show-ului.

Inițial, cântărețul a avut un duet minunat împreună cu Katerina Begu, moldoveanca originară din Odesa, interpretând cunoscuta melodie „Dragostea din Tei”. 

Cei doi au înregistrat piesa, în urma solicitării publicului, care, într-un timp record, a îndrăgit enorm versiunea cântată în duet.

Pentru etapa finală a concursului, Dan Balan a pregătit un alt moment de excepție. De data aceasta, cu a sa discipolă, Oxana Muha, pentru care a compus o piesă în limba ucraineană - „Treba”.

Urmăriți și voi momentul de glorie al juratului basarabean împreună cu finalista „Vocea Ucrainei”, care a și devenit câștigătoarea emisiunii!