mamaplus

David și Victoria Beckham au împlinit 20 de ani de mariaj

-
//
05.07.2019

Ieri, 4 iulie, s-au împlinit 20 de ani de când David și Victoria Beckham au devenit soț și soție. Celebrul cuplu de la Hollywood a trecut proba timpului, iar cei doi soți au realizat împreună multe: 4 copii superbi și un imperiu de milioane de lire sterline. 20 de ani în care David și Victoria nu au uitat ce este iubirea și traiul în doi. 

mamaplus

Fostul fotbalist nu a ratat ocazia de a-i transmite Victoriei un mesaj emoționant dat fiind evenimentul din viața lor. Acesta a postat pe rețelele de socializare fotografii care defineau viața lor de cuplu, dintre care unele erau de la nuntă. În schimb, solista a publicat 20 de imagini impresionante cu ei doi.

mamaplus

David și Victoria Beckham s-au căsătorit pe 4 iulie 1999, la Castelul Luttrellstown în Irlanda. La ceremonie nu au participat decât 30 de invitați, printre care și primul fiu al cuplului, Brooklyn, care avea pe atunci doar 4 luni.

Cei doi s-au cunoscut în 1997, când erau implicați în alte relații amoroase. Au încercat să fie destul de discreți cu viața lor privată, însă au fost vânați de paparazzi încă de la începutul relației.

Victoria era supervedetă, Posh Spice, și una dintre cele mai mari staruri globale, iar el o speranță a fotbalului mondial, jucător la Manchester United. Cu toate că tabloidele de scandal au speculat că aceștia vor divorța, căsnicia lor a rezistat și au împreună patru copii superbi: Brooklyn, 20 de ani, Romeo, 16 ani, Cruz, 14 ani, și Harper, 7 ani.

În 2016, Victoria Beckham povestea cum și-a cunoscut soțul. Se pare că fosta artistă a fost cucerită de zâmbetul său fermecător.

„El, într-un final, i-a cerut numărul de telefon. El, și după atâția ani, mai are biletul de avion de la Londra la Manchester cu acel număr de telefon. Și da, dragostea la prima vedere încă există”, a povestit doamna Beckham.

Sursa