mamaplus.md

De ce fiica Angelei Gonța vorbește în limba rusă?

-
//
22.01.2019

Ekaterina, fiica Angelei Gonța și a lui Vlad Filat a început să vorbească la aproximativ un anișor. Prezentatoarea TV recunoaște că micuța comunica mai bine în limba rusă, deoarece petrecea mult timp cu bona.

mamaplus.md

Ekaterina vorbește și limba rusă, pentru că bona ei a vorbit cu ea în această limbă. Astfel, fiica mea a învățat două limbi: româna și rusa. Nu a fost intenționat. Am auzit-o pe doamna care a avut grijă de ea vorbind la telefon și mi-am zis: poate o rog să vorbească cu ea rusește? Pentru că, cu siguranță, nu ar fi învățat limba rusă de la mine, pentru că eu nu o cunosc foarte bine. Ea vorbește o rusă corectă și recunosc că sunt cuvinte pe care nu le cunosc”, a declarant Angela Gon’a ]n cadrul unui interviu la emisiunea Iubește Viața.

Prezentatoarea TV este sigură că fiica sa îi va fi recunoscătoare pentru că cunoaște 2 limbi.

“Peste câțiva ani, Ekaterina îmi va mulțumi, pentru că va avea acces la această cultură, care este incredibilă, să citești cărți în limba rusă este fantastic, când se va angaja pentru un job, acesta va fi un mare avantaj, va putea comunica cu alți oameni și, nu în ultimul rând, din respect pentru comunitatea în care trăiește”, a adăugat Angela Gonța.

Sursa: Mamaplus.MD