mamaplus

Demi Lovato afirmă cu mândrie: ”Da, am celulită!”

-
//
09.09.2019

Cântăreața în vârstă de 27 ani dorește să-și facă urmăritorii de pe Instagram conștienți de faptul că celulita nu este o rușine, iar noi trebuie să o acceptăm așa cum este. Prin urmare, cântăreața a postat recent o poză cu ea în costum de baie, pe care nu a editat-o deloc, deși până acum îi plăcea să facă asta, din cauza celulitei.

„M-am săturat să îmi tot fie rușine de corpul meu și să mi-l editez în poze (da, celelalte imagini în costum de baie erau editate și urăsc faptul că am făcut asta, dar este adevărul), iar cei care cred că acela este idealul de frumusețe, eu nu sunt așa. Vreau ca acest nou capitol din viața mea să fie despre cum să fii autentic decât să încerc să mulțumesc standardele altora”, a fost descrierea lui Demi Lovato la imaginea de pe Instagram.

De asemenea, Demi speră ca într-o zi să devină mamă, iar corpul ei să se transforme odată cu acest lucru. Cântăreața nu a fost dintotdeauna împăcată cu felul în care arată corpul ei. „Este atât de bine să revin la televizor și să apar în filme atâta vreme cât nu fac exerciții toată ziua și nu mă forțez să nu mănânc un tort”, a mai spus Demi.

Încă din copilărie, Demi Lovato s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, iar jignirile la care a fost expusă au făcut-o să se înfomeze la vârsta de 12 ani, a declarat în anul 2012, într-un interviu pentru Daily Mail. După ce a împlinit 18 ani, a intrat la dezintoxicare, timp în care a luptat cu dependența de alcool și droguri.

Sursa