Descoperă lumea dinozaurilor la Shopping MallDova!

Descoperă lumea dinozaurilor la Shopping MallDova!

-
//
03.06.2016

Descoperă lumea dinozaurilor la Shopping MallDova!

Cât de mari erau dinozaurii? Ce mâncau? Ce culoare aveau? De ce au dispărut?

La toate acestea și multe alte întrebări despre reptilele uriașe găsești răspunsul la expoziția „Jurassic Mall”! Vino împreună cu copilul tău la Shopping MallDova în perioada 1-26 iunie și descoperiți împreună secretele din preistorie!

„Jurassic Mall” este o expoziție-eveniment incredibilă, premiată în multe țări ale lumii, interactivă și educativă, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Aceasta simulează o expediție reală într-o zonă care în trecut a fost locuită de dinozauri. Acolo micii paleontologi, echipați cu costume corespunzătoare și unelte, pot găsi fosile de Tyrannosaurus, vechi de 70 de milioane de ani!

Expoziția le oferă copiilor ocazia de afla informații de bază despre creaturile preistorice, de a învăța cum să găsească fosile de dinozaur și de a însuși termeni importanți pentru cariera de paleontolog adevărat. Vizionând filmulețele despre dinozauri, create special pentru copii, cei mici își vor putea imagina în culori lumea perioadei Jurassic. Printre numeroase distracții, ei vor descoperi fosile, vor examina ouă și pui de dinozaur, vor vedea un schelet de dinozaur în mărime naturală, vor măsura urmele dinozaurilor și chiar vor putea călări dinozaurii animatronici!

Aventura în lumea dinozaurilor vă așteaptă la Shopping MallDova!

Descoperă lumea dinozaurilor la Shopping MallDova!