mamaplus

Doi minori și-au pus capăt zilelor în această dimineață

-
//
14.05.2019

Tragedie în două familii din raionul Cantemir. Un băiat și o fată, ambii de 16 ani, și-au pus capăt zilelor. Primul caz de suicid a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:00, în satul Cârpești din raionul Cantemir.

mamaplus

Potrivit poliției, victima este o adolescentă în vârstă de 16 ani. Trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit în această dimineață de către sora sa mai mică, în vârstă de 7 ani, care și-a anunțat imediat mama, iar femeia a alertat poliția. Adolescenta, din motive încă necunoscute, s-ar fi spânzurat cu o sfoară de un copac din grădina bunicii sale.

Un alt caz s-a produs în Capitală. Un minor, la fel, de 16 ani, a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la înălțime. Tragedia a avut loc în jurul orei 11.00, pe strada Nicolae Costin, din sectorul Buiucani. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru ECHIPA 902 că minorul decedat are 16 ani și s-ar fi aruncat de la înălțime, însă nu se cunoaște deocamdată de la care etaj.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Buiucani pentru a stabili toate circumstanțele. Presa scrie că băiatul este originar din localitatea Sadâc, raionul Cantemir, dar locuia la niște rude și era elev în clasa 10-a la unui liceu din Chișinău. Părinții minorului ar fi plecați peste hotare.

Alte circumstanțe se stabilesc. 

Sursa: echipa.md