mamaplus

Doina Sulac s-a căsătorit la vârsta de 16 ani și a născut o fetiță. Detalii impresionante din viața artistei

-
//
19.09.2019

Interpreta Doina Sulac este o mamă tânără și fericită. Chiar dacă a născut la vârsta de 17 ani, ea nu-și imaginează viața fără Nicoleta, fiica sa, despre care vorbește cu multă dragoste.

mamaplus

În cadrul emisiunii televizate „Iubește viața”, Doina Sulac a dezvăluit mai multe detalii despre căsătoria și sarcina din adolescență, dar și despre cariera muzicală, pe care a construit-o cu dedicație și pasiune.

„Acest copil chiar a fost așteptat. Acesta este, probabil, cel mai mare trofeu, cea mai mare realizare pentru o femeie în viață.

A fost ceva neașteptat, e normal. Dar am primit de la Dumnezeu așa cum este. Atunci mama mea nu era lângă mine, de asta și s-a întâmplat. Aș fi avut o viață absolut normală, ca la toată lumea. Dar dacă lucrurile nu erau așa, nu aș fi avut ceea ce am acum, n-ar fi fost Nicoleta, fără de care acum nu ne închipuim viața.”

Nicoleta este o adolescentă frumoasă și inteligentă asemenea mamei ei, cea care i-a oferit în permanență timp, grijă și iubire. Au o relație frumoasă și par mai degrabă două surori decât mamă-fiică.

„Cred că mai mult este meritul mamei mele, pentru că ea a avut timp să discute mai mult cu Nicoleta. Practic, ea a crescut-o. Dacă nu aveam aportul și susținerea totalmente a mamei mele, atunci nu știu dacă mi-aș fi continuat studiile. Este foarte greu să crești un copil și, plus la toate, să ai activități, să nu abandonezi școala, universitatea... Chiar este un copil foarte deștept și înțelept, să-i dea Dumnezeu noroc.

Avem o relație pozitivă, haioasă pe alocuri. Facem glume una pe seama alteia, pentru că este mică diferența de vârstă.”

Sursa: MamaPlus.MD