mamaplus

Ducesele, din nou la cuțite! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

-
//
21.05.2019

Dincolo de tot ce a speculat presa, se pare că Meghan Markle și Kate Middleton nu au îngropat securea războiului! Tensiunea dintre cele două ducese este și mai mare după ce soția prințului Harry a născut la începutul lunii un băiețel.

mamaplus

Un angajat de la Palat a mărturisit publicației Woman’s Day că Meghan le-a permis în sfârșit prințului William și soției acestuia, Kate Middleton, să-l întâlnească pe micuțul Archie, la mijlocul săptămânii trecute. Vizita s-a produs la mai mult de o săptămână de când ducesa de Sussex a născut. Și, spun cârcotașii, proaspăta mămică nu și-a primit cumnata cum se cuvine, ba mai mult, a făcut-o să plângă.

Se pare că ducesa de Cambridge a fost nerăbdătoare să-și cunoască nepoțelul. Mamă la rândul ei, Kate i-a oferit lui Meghan numeroase sfaturi despre îngrijirea bebelușului.

La rândul ei, soția prințului Harry a primit-o foarte rece și i-a dat o listă de instrucțiuni de care să țină cont înainte de a se apropia de fiul ei: să se îmbrace cu haine pe care nu le-a purtat în preajma copiilor, pentru a se asigura că nu aduce germeni. De asemenea, Meghan Markle nu i-a permis să-I aducă bebelușului ei cadouri, să nu îi mai ofere sfaturi de parenting și nici să-I sărute copilul.

Această sursă susține că ea (n.r. Kate Middleton) și prințul William nu au voie să-l țină pe Archie în brațe. Iar cei mici – prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis – nu au voie să-și întâlnească verișorul până când acesta nu va împlini cel puțin 3 luni. Și asta la cererea expresă a lui Meghan, spune sursa citată de Woman’s Day.

„Kate a plecat cu inima frântă. Nu știe cum le va spune copiilor că nu-și pot cunoaște verișorul pe care își doresc foarte mult să-l întâlnească. Imediat ce a intrat în mașină, (Kate) a izbucnit în lacrimi”, a dezvăluit sursa.

Până la botez, care va avea loc peste câteva săptămâni, micuţul Archie nu va fi văzut în public.

Sursa