mamaplus

Edukid vine cu reduceri de 25% la gama de jucării Hape

-
//
24.05.2019

Magazinul de jucării educative Edukid are pe rafturi o gamă variată de produse din lemn al celebrului brand Hape, potrivite pentru orice vârstă, de la bebeluși până la adolescenți. Acestea sunt direcționate spre dezvoltarea gândirii logice și orientarea în spațiu. Jucăriile Hape, perfecte pentru dezvoltarea creativității copiilor, vor putea fi cumpărate la preț redus de pe 31 mai până pe 3 iunie.

mamaplus

De ce jucăriile din lemn Hape?

1. Jucăriile din lemn sunt sigure

Jucăriile din lemn sunt create pentru a fi sigure și rezistente la impact, de aceea nu se sparg în fâșii ascuțite sau bucăți mici precum jucăriile din plastic. De asemenea, majoritatea jucăriilor din lemn fabricate de branduri de încredere precum HAPE nu conțin substanțe toxice și sunt colorate cu vopsele care nu sunt dăunatoare copiilor. De aceea, copiii sunt în siguranță dacă le pun în gură sau le rod.
 

2. Jucăriile din lemn HAPE sunt educative

În prezent, există o mulțime de jucării cu sunete, voci, lumini și alte detalii care îi distrag atenția, îi limitează interacțiunea cu ceilalți copii sau adulți și nu îl ajută să se focuseze asupra jocului în sine. Aceste jucării îl agită, îi întrerup procesul de gândire și îi răpesc bucuria de a-și folosi imaginația. Jucăriile din lemn Hape îi permit copilului să dețină controlul asupra jocului și să exploreze tot ce acestea au de oferit. În plus, acestea încurajează copilul să își imagineze diverse ipostaze din viața de zi cu zi și să interacționeze cu frații, prietenii de joacă sau adulții din viața lor.

3. Jucăriile din lemn nu se demodează niciodată

mamaplus

Jucăriile din lemn HAPE au fost o alegere excelentă de-a lungul anilor și au evoluat pe măsura trecerii timpului, fără a se demoda. Acestea sunt rezistente și pot fi transmise chiar și de la bunici la nepoți! Chiar dacă mulți producători încearcă să aducă elemente inovative și să îmbunătățească designul și funcționalitatea acestora, jucăriile din lemn conferă aceeași senzație clasică și aceleași beneficii educaționale pe care copiii le-au însușit de-a lungul generațiilor. 

Doar în perioada 31 mai - 3 iunie 2019, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, Edukid vrea să vă bucure cu -25% reducere la toată gama de produse Hape! 

mamaplus

Edukid

Adresa: or. Chișinău, CC «Soiuz» et. 3, str. A. Russo, 1  

Programul de lucru: fiecare zi de la 09:30 până la 20:30

Facebook

Sursa: MamaPlus