mamaplus

Ellen DeGeneries: ”Am trăit o experiență cu adevărat oribilă!”

-
//
11.07.2019

S-o vezi pe Ellen cu o faţă serioasă şi povestind cu un ton grav despre experienţe triste din copilărie, care au marcat-o pe viaţă, este o imagine cu totul neobişnuită.

mamaplus

Vedeta show-ului american care-i poartă numele a fost asociată mereu cu tipa aia veşnic binedispusă, comedianta care are mereu o glumă pregătită pentru oricine are chef de o porţie de râs.

Realizatoarea TV în vârstă de 61 de ani a făcut nişte mărturisiri incredibile în cadrul emisiunii My Next Guest Needs No Introduction, moderată de David Letterman: a fost abuzată sexual de tatăl ei vitreg, pe când era adolescentă.

Ellen i-a povestit lui Letterman că soţul mamei sale, Betty, „un om groaznic“, s-a folosit de boala soţiei sale, diagnosticată cu cancer la sân, pentru a o pipăi pe fiica vulnerabilă a acesteia.

„Odată, pe când mama era plecată din oraş, el mi-a spus că a simţit o umflătură în sânul ei şi că voia să verifice şi sânii mei, ca să se convingă că nu este motiv de îngrijorare pentru mama. Sunt furioasă deoarece n-am reuşit să mă apăr, am fost slabă. Aveam 15 sau 16 ani. A fost o poveste cu adevărat oribilă şi singurul motiv pentru care am decis să vorbesc despre asta este pentru că vreau ca şi celelalte fete care trec prin ce am trecut eu să nu lase pe nimeni să le facă aşa ceva“, a mărturisit Ellen.

Tot ea a mai spus că mama şi tatăl ei vitreg au avut o relaţie foarte intensă din punct de vedere sexual, un lucru extrem de inconfortabil pentru ea.

Sursa