mamaplus

10 tinere vor defila alături de modelele profesioniste la Moldova Fashion Days SS'19

-
//
13.03.2019

Doar 10 zile ne mai despart de cel mai tare eveniment fashion al primăverii, Moldova Fashion Days SS'19. În acest an, pe podium vor avea ocazia să defileze atât modelele profesioniste, cât și fetele care până acum doar visau să apară pe un catwalk. 

mamaplus

În premieră, în cadrul show-ului Moldova Fashion Days, care se va desfășura pe 23 și 24 martie, a fost lansat proiectul ”Fii model pentru o zi”, care va oferi șansa doritoarelor să defileze pe cel mai important podium din Moldova. Astfel, în doar 3 zile au aplicat la casting peste 115 persoane, dintre care doar 20 au fost selectate pentru prima etapa.

Norocoasele au fost invitate chiar la locația viitorului eveniment: showroom-ul Jaguar Land Rover, pentru a simți pentru prima dată ce înseamnă să fie model.

Timp de 2 ore acestea au fost puse la diverse încercări de către juriul format din: Directoarea agenție de modelling ”Mandarin” Veronika Cuznetsova, stilistul MFD Митерева Наталья și coordonatoarea de modele Cazacu Maria.

Doar 10 persoane se vor bucura de admiratia publicului la MFD, dar nu mai devreme de a trece prin școala de modelling timp de 2 săptămâni.

Moldova Fashion Days este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este "See Now, Buy Now", care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Bilete la eveniment găsiți aici:

https://iticket.md/event/ticket/moldova-fashion-days-ss-19

https://afisha.md/events/other/4810/Moldova-Fashion-Days-SS-19