mamaplus.md

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova vă invită la „Târgul international de caritate 2018”

-
//
19.11.2018

„Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, alături de reprezentanți ai corpului diplomatic din Moldova organizează cea de-a 22-a ediţie a „Târgului international de caritate-2018”. Obiectivul evenimentului este colectarea de fonduri pentru cinci proiecte locale, axate pe îmbunătăţirea calităţii vieţii femeilor și copiilor defavorizați.

mamaplus.md

Banii adunaţi din donațiile vizitatorilor sau din vânzările biletelor de acces, precum şi pentru participarea la tombolă vor fi donați celor 5 beneficiari selectați, de către comitetul de granturi al „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”.

La fiecare ediţie, acest scop nobil adună împreună reprezentanţi ai comunităților locale și internaționale pentru un schimb interactiv de experienţă dar și pentru a face cunoscută activităţile sociale. Ambasade, organizații internaționale și naţionale, antreprenori dar și meșteri populari îşi vor etala, în cadrul Târgului bucate tradiţionale, suvenire, lucrări de artizanat, vestimentaţie etc la preţuri accesibile. Totodată, va fi organizată şi o tombolă cu sute de premii de valoare, oferite de sponsori, parteneri și donatori, precum: bilete avia, gadjeturi etc.

La ediția precedentă a targului s-au colectat peste 36 000 de euro, pentru sprijinirea femeilor și copiilor vulnerabili, în urma vânzării a şase mii de bilete.

Evenimentul va avea loc la Moldexpo, pavilionul central, la 9 decembrie, începând cu ora 10:00.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului!