mamaplus.md

Crăciun de poveste la Shopping MallDova: Distracție de nota 10, cadouri de la Moș Crăciun pentru cei mici și premiu de 10.000 euro!

-
//
04.12.2018

Magia sărbătorilor de iarnă revine la Shopping MallDova! Atmosferă de poveste, kilometri de ghirlande strălucitoare și mii de globulețe colorate, sute de premii valoroase, întâlniri memorabile și experiențe inedite sunt ingredientele necesare pentru un „Crăciun de Poveste” și le găsești pe toate la Shopping MallDova.

mamaplus.md

Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat de băieții de la Zdob și Zdub, care au pregătit un program special pentru toți vizitatorii centrului comercial. Te așteptăm în data de 4 decembrie, la ora 18.00, pentru a simți adevărata atmosferă a sărbătorilor inspirate din basme.

Și dacă tot te-ai pregătit insistent, de ce să mergi până în Laponia dacă Moș Crăciun vine la Shopping MallDova? Și culmea că nu vine singur și nici cu mâinile goale! Crăciunița, renii, spiridușii, zânele bune din povești, dar și oamenii de zăpadă îl vor ajuta pe cel mai bun Moș din lume să împartă cadouri pentru toți copiii care vor păși pragul centrului comercial, începând cu 14 decembrie. Poeziile și cântecele dedicate sărbătorilor de iarnă îl vor ajuta pe Moș Crăciun să uite de drumul lung pe care l-a parcurs, așa că ajută-ți micuțul să se pregătească pentru cea mai importantă întâlnire a anului. În fiecare zi de la ora 17.00 și până la 21.00, Moșul cu barbă dalbă îi va aștepta la parterul centrului comercial pe copiii din toată țara, iar în weekend întâlnirile vor începe de la ora 12.00 și se vor încheia la ora 16.00.

Cadourile originale confecționate manual, cu multă dragoste, au fost mereu apreciate de cei dragi ție, nu-i așa? Mai ales dacă acestea sunt produsul unei munci asidue depuse de copilul tău. Din data de 8 decembrie și până în ajunul Crăciunului, în fiecare weekend, micuții sunt așteptați să participe la atelierele de creație, unde vor învăța să confecționeze obiecte de artizanat, decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă sau vor însuși arta străveche japoneză – Origami.

Distracțiile nu se opresc aici. Pentru că cei mici sunt vedetele sărbătorilor de iarnă și le-au așteptat cu mare drag, Shopping MallDova le-a pregătit un show interactiv exclusiv dedicat copiilor. Pentru că adevăratele surprize nu se divulgă, vă îndemnăm doar să însemnați cu roșu în calendar data de 16 decembrie, iar la ora 16.00 vă așteptăm la parter pentru a petrece o seară de neuitat alături de Shopping MallDova.

Pentru o diversitate a gusturilor, vă invităm în data de 7 decembrie la o seară magică de iarnă pe care o veți petrece pe ritmurile fermecătoare ale muzicii clasice vieneze. Programul concertului include lucrările marilor compozitori din toată lumea, dar și celebrele valsuri vieneze, nelipsite din repertoriul lui Johann Strauss.

Se știe că în perioada sărbătorilor de iarnă se întâmplă adevăratele minuni, iar o jucărie se poate transforma cu ușurință într-un prinț chipeș. În data de 20 decembrie, toți iubitorii de balet sunt așteptați la renumitul spectacol „Spărgătorul de nuci“, care va fi interpretat începând cu ora 18.00, la parterul Shopping MallDova.

În ajunul Crăciunului, nu vor lipsi colindele și atmosfera de sărbătoare, pentru că ansamblul etno-folcloric al Universității de Stat din Moldova „Crenguţa de iederă” a pregătit un spectacol de Cărciun de neuitat.

Perioada sărbătorilor anunță și promoția „Crăciun de poveste la Shopping MallDova!”, care va ține până în data de 14 ianuarie. Cei care vor face cumpărături de minim 300 de lei în magazinele din incinta mall-ului vor avea posibilitatea să participe la tombola aniversară, unde vor câștiga unul din cele: 10 city breaku-uri, 10 IPhone X sau premiul cel mare – 10.000 euro!

Shopping MallDova. De 10 ani, distracție de nota 10!

Program “Crăciun de poveste” la Shopping MallDova

4 decembrie/ 18:00 - Concert „Zdob și Zdub” (parter)

7 decembrie/ 18:00 – Concert de muzică clasică -  „Viena Strauss Vals” (parter)

14 - 30 decembrie - Moș Crăciun și Crăciunița cu daruri pentru cei mici

16 decembrie/ 16:00 - Show interactiv pentru copii (parter) – “Eroii în pijama”

8 – 24 decembrie/ 16:00 – 18:00 - Atelier de creație pentru copii (etaj 3)

20 decembrie/ 18:00 – Balet „Spărgătorul de nuci” (parter)

22 decembrie/ 16:00 – Show interactiv pentru copii (parter) – “Moș Crăciun și prietenii săi”

24 decembrie/ 18:00  - Spectacol de Crăciun, Ansamblul etno-folcloric  de la USM  „Crenguţa de iederă” (parter)

14 ianuarie 2019/ 18:00 –  Marea Tombolă Aniversară (parter)