mamaplus

DescOPERĂ: Până mâine poți procura bilete cu reducere la spectacolul Elixirul Dragostei cu soprana Valentina Naforniță

-
//
14.05.2019

De pe 14 până pe 16 iunie 2019, pentru al patrulea an consecutiv, Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi va găzdui unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est: DescOPERĂ.

mamaplus

Timp de 3 zile, spectatorii vor avea șansa să se bucure de vremea frumoasă, aerul curat, priveliștea mirifică și muzica clasică, interpretată live într-o scenă improvizată. Anul acesta, vizitatorii vor asista la spectacole muzicale cu artiști renumiți din țară și de peste hotare. Spectacolele vor fi dirijate de Friedrich Pfeiffer din Austria și Tiberiu Soare din România.

Printre artiștii care vor evolua în acest an la DescOPERĂ se numără soprana Valentina Naforniță, solistă la Opera din Viena, care va interpreta rolul Adinei în opera Elixirul Dragostei, pusă în scenă sâmbătă, 15 iunie și Ana Cernicova, solistă la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, care va fi soprană în compoziția Perpetuum Mobile de Straus, la închiderea festivalului, duminică, pe 16 iunie.

Ești pasionat de muzica clasică? Până acum ai văzut-o pe Valentina Naforniță doar pe ecran? La festivalul DescOPERĂ o poți urmări în scenă și îi poți asculta vocea inconfundabilă. 

mamaplus

Nu uita că, doar până mâine, 15 mai, ai șansa să procuri bilete early bird, cu 200 de lei în loc de 250, la spectacolul Elixirul Dragostei din 15 iunie.

Bilete și informații sunt disponibile la Casele Teatrului Național de Operă și Balet, Casele Filarmonicii, Casele Palatului Național, Info-point Butuceni și online pe iTiket.md.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook DescOPERĂ sau pe site-ul www.descopera.md.

Nu pierde această oportunitate, te așteptăm la festival!

mamaplus