mamaplus

Farmacia Familiei vine cu reduceri fierbinți la Expo Beauty 2019

-
//
26.02.2019

Vino la cea mai așteptată expoziție de frumusețe pentru a beneficia de reduceri unice la stand-ul Farmacia Familiei “Sănătate și frumusețe” din cadrul Expo Beauty în perioada 28.02 – 03.03.2019.

mamaplus

Dăm o întâlnire frumuseții și sănătății la Moldexpo, pentru a cunoaște cele mai bune și de top branduri de dermato-cosmetică pentru un aspect sănătos, îngrijit, frumos, luminos și plăcut. Consultanții noștri vor fi la dispoziția ta pentru a-ți recomanda cele mai bune produse care garantează un aspect radiant de sănătate și frumusețe.

Toată gama de produse va putea fi achiziționată la Expo Beauty cu reduceri de până la 40% la cele mai notorii branduri internaționale în dermatocosmetică: VICHY, AVENE, LA ROCHE-POSAY, PHARMACERIS, CLINIC WAY, BIODERMA, CHICCO, DUCRAY, IVATHERM, KLORANE, EQUILIBRA și altele. Mai mult decât atât, vei putea testa produsele pentru a te convinge de calitatea superioară a acestora.

Cea mai mare rețea de farmacii din Republica Moldova te invită la standul “Optica Familiei” de la Expo Beauty, unde vei putea găsi ochelari de soare clasa premium cu PÂNĂ LA 70% REDUCERE. 

Promoții la ochelari de brand: GUESS, AVANGLION, SOVER, POLAR GLARE, OPAL și surprize plăcute! 

Te așteptăm în perioada 28 februarie – 3 martie 2019 la Expo Beauty cu multe oferte, cadouri și surprize. TU ești BEAUTY!