“HIPPOCRATES”  DOREȘTE VIITOARELOR MĂMICI SARCINĂ ȘI NAȘTERE UȘOARĂ!

“HIPPOCRATES” DOREȘTE VIITOARELOR MĂMICI SARCINĂ ȘI NAȘTERE UȘOARĂ!

-
//
01.06.2018

Sarcina  este o perioadă minunată, inclusiv pentru faptul că ține femeile gravide, într-un fel, în suspans de la gândul că, în scurt timp se va produce minunea - întâlnirea cu bebelușul.  Important este ca această zi să ne găsească pregătite și înarmate cu toate cele necesare.  În cazul în care ați procurat câte ceva din lucrurile de primă necesitate pentru îngrijirea nou-născutului chiar din primele zile de viață, cum ar fi pătucul sau căruciorul, sau multe alte lucruri necesare și produse de igienă, sunteți deja la jumătate de drum. Dar înainte să deschideți larg ușa casei și a sufletului pentru un nou membru al familiei, important este să vă pregătiți și de cea mai însemnată etapă a sarcinii – nașterea și aflarea în maternitate. 

 “HIPPOCRATES”  DOREȘTE VIITOARELOR MĂMICI SARCINĂ ȘI NAȘTERE UȘOARĂ!

Pe Internet și pe rețelele de socializare există diferite opinii referitor la ceea, ce trebuie să conțină bagajul pentru spital al viitoarei mămici, care se pregătește de unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. Diferite surse vin cu liste, care deseori diferă în totalitate. Este binevenit să aflați și ce recomandări are maternitatea la care veți merge să nașteți referitor la conținutul genții viitoarei mămici. Dar și mai bine este să vizitați standurile «Hippocrates» de la expoziția «Kid’s Expo», care din 31 mai și până pe 3 iunie se va desfășura la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo și să vă consultați cu un specialist al rețelei de farmacii, care va veni cu sfaturi utile și recomandări profesioniste.

De menționat, că rețeaua de farmacii «Hippocrates» participă la această expoziție pentru al șaselea an consecutiv și ajută viitorii părinți să găsească răspuns la cele mai actuale întrebări cu care aceștia se confruntă, legate de fiecare perioadă a sarcinii, de nașterea și alăptarea bebelușului.     

  „Nașterea este în sine un moment destul de emoționant pentru viitorii părinți, de aceea, ca să fie siguri pe situație și încrezuți în forțele proprii, trebuie să se asigure din timp cu toate cele necesare pentru maternitate”, - ne spune unul dintre managerii rețelei de farmacii «Hippocrates», Natalia Vdovicenco.

“HIPPOCRATES”  DOREȘTE VIITOARELOR MĂMICI SARCINĂ ȘI NAȘTERE UȘOARĂ!        

    Ținând cont de faptul, că sarcina se consideră una împlinită după a 37 săptămână, teoretic nașterea poate începe mai devreme decât se presupune. Tocmai de aceea, deja la a 36 săptămână de sarcină ar fi oportun să avem toate cele necesare pentru naștere și aflarea la maternitate.

Și trebuie să ținem cont de foarte multe lucruri! Este vorba și de încălțăminte de schimb, de ciorapi sau șosete, de bandaje elastice și ciorapi de compresie, de agrafe și elastice pentru păr,și multe alte lucruri de igienă personală. De reținut și faptul, că perioada postnatală este una deosebită în viața unei femei, pentru că organismul acesteia trece printr-o transformare majoră, ce ține mai ales de lactație. Iar de acest lucru trebuie să se țină cont la pregătirea genții și împachetarea lucrurilor, care vor facilita  aflarea în maternitate a tinerei mămici imediat după naștere.

“HIPPOCRATES”  DOREȘTE VIITOARELOR MĂMICI SARCINĂ ȘI NAȘTERE UȘOARĂ!

Specialiștii «Hippocrates» cu plăcere vor împărți sfaturi la acest capitol și vor răspunde oricărei nelămuriri referitor la lucrurile de primă necesitate pentru un nou-născut și proaspăta mămică. Așadar, orice femeie gravidă va putea beneficia de o consultație gratuită în acest sens în oricare dintre farmaciile «Hippocrates».

De menționat, că la expoziția «Kid’s Expo» tinerii părinți și cei, care se pregătesc să devină părinți, vor găsi un asortiment larg de produse  și mărfuri pentru copii de la producători locali și mondiali de renume. La expoziție vor participa cunoscute și îndrăgite branduri de haine, mărfuri și servicii pentru copii, care vor demonstra noile colecții celor prezenți la eveniment. Aceștia vor putea și degusta cele mai noi alimente pentru copii, cum ar fi cele ale producătorului de hrană pentru copii HIPP, și afla mai multe despre ce noutăți propun renumitele branduri Tommee Tippee, Merries, Colief, Ziaja Kids, Tonus Elast și altele.

“HIPPOCRATES”  DOREȘTE VIITOARELOR MĂMICI SARCINĂ ȘI NAȘTERE UȘOARĂ!

Vă așteptăm în pavilionul central, din 31 mai până pe 3 iunie!

Aflați mai multe informații despre rețeaua farmaciei HIPPOCRATES pe pagina oficială de Facebook

și pe site-ul companiei www.hippocrates.md