KIDS DAY: Hai să sărbătorim copilăria vesel și colorat!

KIDS DAY: Hai să sărbătorim copilăria vesel și colorat!

-
//
23.05.2018

Kids Day vine şi în acest an la Shopping MallDova, cel mai modern mall din țară, cu surprize pentru toți picii voinici, care îi vor călca pragul! Părinţii sunt așteptați împreună cu copilașii să se vor bucure de o avalanșă de activități și distracție pe cinste!

KIDS DAY: Hai să sărbătorim copilăria vesel și colorat!

Pe 1 iunie, începând cu ora 11.00, la parterul Centrului Comercial se va da startul sărbătorii copilăriei – cu dansuri, roboți și magie, ce vor crea o atmosferă de poveste! Sărbătoriții vor păși pe tărâmul eroilor SF, căci roboții Transformers Optimus Prime, Bumblebee și IronMan vor veni să-i felicite, iar fiecare copil va putea face poze alături de monștrii de fier.

Cei mici își vor pune la încercare imaginația pentru a crea cel mai năstruşnic animăluț din baloane modelabile sau vor intra în pielea personajului preferat, pictându-se pe față așa cum își doresc. Cei mai curioși copii sunt îndemnați să deconspire secretele magicianului Gary Cozma. Pe la orele amiezii animatorii vor chema picii la dans, tonul „mini discotecii” fiind dat de cei de la Space Dance Studio. 

Și pentru că de 1 iunie toți copiii merită a fi răsfățați, Naturalis – partenerul  evenimentului – va oferi tuturor picilor prezenți sucuri, dar și alte daruri care le vor delecta papilele gustative.

În mod tradițional, Kids Day se va încheia cu o spectaculoasă ploaie de baloane colorate!

Programul detaliat al „Kids Day” la Shopping MallDova (1 iunie 2018, 10.00 – 15.00):

11:00 – 15:00 Face Painting (etajele 2-3)

10:00 – 12:30 Jocuri cu animatori, confecționarea animăluțelor din baloane modelabile

11:00 – 13:00 Roboții Transformers, în vizită la Shopping MallDova (toți copiii vor putea face poze cu cei 3 roboți: Optimus Prime, Bumblebee și Robot IronMan)

13:00 – 15:00 Matineu pentru cei mici:

· Liga Roboților

· Dansuri de la Space Dance Studio

· Show-ul magicianului Gary Cozma

Vino să sărbătorim copilăria la Shopping MallDova!