mamaplus

La Chișinău se deschide un showroom pentru copii, cu colecții impresionante de haine, încălțăminte și accesorii!

-
//
16.08.2019

Evenimentul de deschidere a noului magazin LeaLea Kids va avea loc pe 18 august, între orele 10.00-12.00, chiar în centrul capitalei, pe bd. Grigore Vieru, 25. Aflați în continuare ce noutăți oferă noua locație pentru micuții fashioniști.

mamaplus

Primii vizitatori ai magazinului LeaLea Kids vor avea parte de multe surprize din partea organizatorilor, cum ar fi un program distractiv cu animatori și concursuri, precum și un card de reducere, oferit primilor clienți.

Noul magazin LeaLea Kids își propune să satisfacă toate cerințele clienților și să fie pe potriva așteptărilor tuturor cumpărătorilor. În showroom veți putea găsi haine pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0-12 ani, precum și o gamă largă de încălțăminte și accesorii la prețuri avantajoase.

mamaplus

Începând cu data de 18 august, magazinul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 - 20.00, iar colecțiile expuse vor fi stilate, originale, practice și comode.

mamaplus

Nu ezitați să veniți la evenimentul de deschidere a magazinului și să fiți primii care beneficiază de toate avantajele și surprizele care urmează.

Mai multe detalii puteți afla la numărul de telefon: 0 782 98 888

Adresa: bd. Grigore Vieru, 25

Facebook