Ladie's Charity Tennis Cup 2014. Cum a fost ?

Ladie's Charity Tennis Cup 2014. Cum a fost ?

-
//
02.10.2014

Săptămâna trecută, s-a încheiat al treilea proiect de binefacere al Organizației obștești ”Inima bună” și Federația de Tenis din Moldova. Turneul Ladie 's Charity Tennis Cup 2014, care s-a desfășurat în perioada 24 – 28 septembrie, pe teritoriul complexului Zimbru, a reunit un număr mare de participante de diferite vârste și profesii, dar care au o idee comună – să fie utile pentru sine și societate. Oaspetele evenimentului a fost Liliana Palihovici, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova. 

Așa cum s-a procedat și anterior, suma adunată în cadrul evenimentului va fi oferită spitalului  clinic municipal pentru copii ”V. Ignatenco”. Potrivit rezultatelor turneului locurile premiante au fost distribuite în felul următor: 

  • Moruz Nicolina – locul I 
  • Brauda Natalia – locul II 
  • Abașidze Nani – locul III 

Organizatorii turneului aduc sincere mulțumiri partenerilor: brandul italian ”Montegrapa”, compania ”Julius Meinl”, compania ”Aqua Uniqa”, clinica internațională ”Medpark”. 

Iar duminica însorită din 28 septembrie a devenit cea mai frapantă zi a proiectului caritabil Ladies Charity Tennis Cup 2014, organizat de Organizația obștească ”Inima bună” și Federația de Tenis din Republica Moldova. Circa 100 de copii din două școli-internat din Chișinău au vizitat complexul sportiv ”Zimbru”, unde, pentru prima dată în viață, au luat în mână o rachetă de tenis. Potrivit copiilor, fiecare din ei este deja gata să devină tenisman profesionist. Trebuie să spunem că ei au șanse reale. Fiecare școală a primit în dar câte un set de tenis. În timp ce organizatorii evenimentului au promis să urmărească succesele micilor sportivi, copiii au savurat din pizza-party organizată special pentru ei. De asemenea, micii sportivi au primit în dar pachete cu cadouri.