mamaplus

Ocupaţii pentru copii la No Rest OM Fest: 5 must-do

-
//
22.05.2019

Am promis că anul acesta vom organiza un festival mult mai amplu. Şi am reuşit! Una din inovaţii o constituie activităţile pentru copii. Află în continuare cu ce-ţi poţi ocupa copiii în ziua festivalului.

mamaplus

Pista cu obstacole

Amenajăm două piste sportive: una pentru copiii de la 3 la 6 ani, iar a doua pentru cei de la 7 la 9 ani. Ambele piste sunt sigure – Comitetul Olimpic poartă răspunderea pentru construirea lor. Doritorii vor putea urca, sări, merge târâş – exact ca în copilăria noastră, doar că în condiţii inofensive. Fiecare copil, care va trece cu bine de pista cu obstacole, va primi un cadou. Adică, fiecare participant va primi un cadou, pentru că toţi vor putea traversa pista.

Ateliere de creaţie

mamaplus

Carousel – magazinul de jucării interactive unice, de cărţi şi alte jocuri, va organiza o zonă de creaţie.

Tattoo time — copiii aleg şi aplică tatuaje, care le pun în evidenţă personalitatea. Toate tatuajele sunt inofensive, recomandate de dermatologi.
Vârsta: 3–99 de ani

Playmais (corn grits and water) — jocuri cu un constructor din porumb colorat. Copiii îşi vor manifesta calităţile creative fără daune pentru sănătate – piesele ecologice ale constructorului se unesc între ele cu ușurință cu ajutorul apei.
Vârsta: 3–99 de ani

Finger painting — desenare cu degetele folosind vopsele inofensive.
Vârsta: 3–99 de ani

Stickers — copiii povestesc istorii cu ajutorul colajelor din autocolante.
Vârsta: 3–5 de ani

Playcards — jocuri distractive de cărţi pentru copii şi adulţi, care dezvoltă spiritul de observaţie, tactica, memoria şi viteza de reacţie.
Vârsta: 3–99 de ani.

Partenerul atelierelor de creaţie pentru copii organizate de Carousel este brandul francez de jucării neobișnuite Djeco. Vârsta minimă pentru a participa la cursuri atelierele de creaţie: 3 ani.

Vor învăţa să danseze vogue cu Dima Bonchinche

mamaplus

Dima Bonchinche este participant al celui de-al patrulea sezon al show-ului „Tanţî” la TNT şi fondator al Casei Vogue Bonchinche, prima casă de vogue în Rusia. Recent am aflat că copiii îl adoră! Aduceţi copilul în zona de dans între orele 17:00 şi 18:20, atunci Dima va susţine un master-classe în stilul coregrafic vogue. Dacă nu vei participa, cel puţin admiră-i măiestria.

Vor putea participa la dance-battle

În cadrul festivalului se va da un dance-battle cu fondul de premii cifrat la 2000 de euro. Vârsta minimă pentru participare – 8 ani.

Stiluri de dans:

  • Hip-hop;
  • Popping;
  • Locking;
  • Dancehall;
  • Vogue;
  • Brake-dance;
  • House.

Înregistrarea la battle va avea loc nemijlocit în timpul festivalului, de la ora 11:00 până la 18:00 în zona dance.
Găseşte regulamentul battle-ului aici.

Vor putea mânca sănătos la prânz

Ştim că pastele şi deserturile sunt preferatele copiilor. La festival 10 restaurante vor prepara specialităţile casei după reţete sănătoase: printre ele vor fi paste şi deserturi, dar cât se poate de utile pentru organismul în creştere. De exemplu, Iana Canonic, food-bloggerul nostru, va găti vafele belgiene sănătoase din făină integrală.

Biletul pentru copii la festival costă 50 de lei. Cu el odrasla dvs. va avea acces la toate activităţile pentru copii: pista cu obstacole, atelierul Carousel, master-clase în zona de dans şi dance-battle. Copiii până la 7 ani au acces liber la festival, însă doar fiind însoţiţi de părinţi.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul afisha.md sau la faţa locului în ziua evenimentului – preţul va rămâne acelaşi. Chiar dacă dispui de un bilet online, este necesar să te înregistrezi la festival. Pentru aceasta vei avea nevoie de paşaport – dar poţi lua cu sine o copie sau o fotografie pe telefon.