Seara de binefacere Ladies Charity Tennis Cup 2014

Seara de binefacere Ladies Charity Tennis Cup 2014

-
//
03.10.2014

În seara caldă de duminică – 28 septembrie, în cafeneaua Chianti din capitală, s-a desfășurat partea oficială a turneului Ladies Charity Tennis Cup 2014, organizat de Organizația obștească ”Inima bună” și Federația de Tenis din Republica Moldova. În cadrul evenimentului, organizatorii turneului – Cristina Țurcan și Marina Tauber, au încurajat participantele, au premiat învingătoarele, au rostit cuvinte de mulțumire adresate partenerilor și sponsorilor, de asemenea, tuturor oaspeților cu Inima Bună. De asemenea, a fost organizată o mică licitație datorită căreia a fost atins scopul principal al Ladies Charity Tennis Cup 2014 – au fost colectate sursele financiare necesare pentru amenajarea terenului de joacă pe teritoriul spitalului clinic municipal pentru copii ”V. Ignatenco”.

De asemenea, în cadrul evenimentului a fost dat startul unei acțiuni comune desfășurate de Organizația ”Inima Bună” și brandul italian Montegrapa – ”Cartela Bună”. Deținătorul unei astfel de cartele are posibilitatea să achiziționeze orice articol al brandului italian Montegrappa beneficiind de o reducere de 10 %. Alte 10 % din sumă se va transfera pe conturile Organizației ”Inima Bună”.

”Cartela Bună” vă oferă posibilitatea de a achiziționa accesorii italiene de elită făcând, concomitent, o faptă bună! Cu o singură cumpărătură veți ajuta câțiva copii odată!

”Cartela Bună” o vor primi toți prietenii adevărați ai Organizației ”Inima Bună”.

Organizatorii Ladies Charity Tennis Cup 2014 aduc mulțumiri partenerilor evenimentului: brandul Montegrapa, localul Chianti, vinul Gitana, salonul de frumusețe Feminim Dom, clinica internațională Medpark, portalul distractiv Alllady.