mamaplus

Zece echipe de amatori vor juca volei de plajă pentru bolnavii incurabili

-
//
02.08.2019

80 de participanţi sunt aşteptaţi în această sâmbătă, 3 august, să participe la Prima Cupă de Volei de Plajă Hospices of Hope Moldova. Evenimentul va începe la ora 9.00 dimineața, pe terenul specializat din Parcul Valea Morilor. Susţinătorii sunt invitaţi la un picnic la lac cu copiii şi toată familia.

mamaplus

Cupa este dedicată tuturor iubitorilor de odihnă activă care au adunat o echipă de opt amatori de volei. Participanţii sunt rugaţi să doneze 2 000 de lei de echipă în beneficiul bolnavilor incurabili sau pot contribui în calitate de sponsori ai evenimentului alegând unul dintre pachetele de sponsorizare disponibile. Toate fondurile acumulate vor fi utilizate pentru asigurarea serviciilor de îngrijire paliativă oferite celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare din regiunile Republicii Moldova.

Cupa Hospices of Hope Moldova la Volei de Plajă este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 1100 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 28.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și a fost importat și distribuit ajutor umanitar sub formă de peste 28.000 de pungi pentru stomă și accesorii, celor care le necesită.