mamaplus

Farmacia Familiei îți răsplătește fidelitatea

-
//
25.03.2019

Farmacia Familiei te consideră parte din familie și vrea să-ți ofere tot ce-i mai bun. De aceea, începând cu 25 martie lansează pentru tine CARDUL FAMILIEI.

mamaplus

Începând de la ideea că sănătatea și familia sunt cele mai importante valori pentru fiecare dintre noi, Farmacia Familiei a direcționat toată ambiția pentru ca să poți beneficia de reduceri la toată gama de produse: medicamente, dermato-cosmetice, produse cosmetice de premium-brand, optică și accesorii. Aceștia își doresc ca experiența ta de a face cumpărături în rețeaua Farmacia Familiei să fie și mai plăcută.  Astfel, au pus la dispoziția ta un alt mod de a interacționa cu ofertele lunare - simplu și modern prin intermediul CARDULUI FAMILIEI.

Noul program de loialitate a fost gândit special pentru ca să poți economisi bani la orice cumpărătură, iar cardul poate fi obținut la achiziționarea de produse în valoare minimă de 200 lei prin completarea formularului de înscriere în oricare filială Farmacia Familiei. Mai mult decât atât, anual o să profiți de discount aniversar cu ocazia zilei de naștere pe care o să-l poți folosi pentru cadoul mult dorit la preț redus. Plus la toate, odată cu obținerea CARDULUI FAMILIEI, primești 10% reducere pentru serviciile medicale de diagnostic de laborator de la Invitro Diagnostics, partenerul Farmacia Familiei.

Pentru Farmacia Familiei, fiecare client este important, iar acest program de loialitate este modul lor de a-ți mulțumi și de a prețui relația specială pe care o aveți. Intră în marea familie - Farmacia Familiei ca să ai posibilitatea să ții sub control cheltuielile cu ajutorul CARDUL FAMILIEI!

Mai multe informații referitoare la funcționarea programului de fidelitate și folosirea CARDUL FAMILIEI poți obține apelând la InfoLine la numărul de telefon 022 780 780.