mamaplus

Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit un an. Ce a ales de pe tavă la tăierea moţului

-
//
11.06.2019

Petrecere cu râsete de copii, animatori şi multe fotografii. Aşa ar putea fi descris pe scurt evenimentul important din familia Laurei Cosoi care a avut-o în centrul atenţiei pe fetiţa ei. Rita împlinește astăzi, 11 iunie un an, prilej pentru părinţi de a-i tăia moţul, aşa cum este tradiţia în Moldova. Cheful cu părinţi, bunici, naşi şi prieteni a fost ţinut în avans şi a avut loc sâmbătă, 8 iunie.

mamaplus

Laura Cosoi şi soţul ei Cosmin Curticăpean au organizat prima petrecere a fetiţei lor, la care s-a adunat o sută de invitaţi. Rita a împlinit un an, dar sâmbătă, cu câteva zile înainte de aniversare, toţi cei ai casei şi apropiaţii s-au strâns la casa vedetei pentru a o sărbători pe micuţă.

„Ziua de sâmbătă a fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multă, plina de voci de copii fericiţi, care alergau în toate părţile, părinţi care cântau şi dansau, baloane, luminiţe, steguleţe şi un noian de emoţii. Totul s-a întâmplat în curtea noastră şi, cumva, ne-a luat şi pe noi prin surprindere. Am serbat sămbătă ziua Ritei, primul an din viaţa ei, care pentru mine şi Cosmin a fost cel mai frumos şi plin de însemnătate an din vieţile noastre. Sigur, aveam în plan să organizăm o mică petrecere cu familia şi prietenii, dar până la urmă ne-am strâns aproape 100 de persoane cu copii cu tot!”, a povestit Laura Cosoi pe blogul ei.

Petrecerea a însemnat nu doar prima aniversare a micuţei, ci şi tăierea moţului, aşa cum este tradiţia în Moldova.

mamaplus

„Aşadar, i-am tăiat moţul Ritei. În Moldova aşa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a tăiat moţul, surorii mele la fel, aşa că acum a venit rândul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie să aleagă, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atenţia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificaţie mai largă, care să te ducă cu gândul la artist (după mama:)), la ştiinţă (dupa tată:)), dar şi alte obiecte fiecare cu însemnătatea lui. Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul!”, a adăugat actriţa. 

Fetiţa a primit cu această ocazie o mulţime de cadouri din partea celor care o iubesc.

Sursa