mamaplus

Fiica lui Beyonce are mai multe talente, iar părinții pot fi tare mândri de ea

-
//
14.08.2019

Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé, în vârstă de doar 7 ani își surprinde părinții pe zi ce trece. Și are și motive pentru care să-i facă să fie fericiți atunci când toată lumea o admiră.

mamaplus

Mai precis, Blue Ivy și-a făcut apariția împreună cu mama ei, Beyoncé, la Billboard Hot 100, un eveniment care înglobează întreaga industrie muzicală din SUA. În același timp, Blue Ivy a devenit și cea mai tânără artistă care a luat parte la acest eveniment. Conform spuselor bunicii ei, Tina Knowles-Lawson, Blue Ivy nu este doar o cântăreață talentată, ci este pasionată și de tot ceea ce ține de makeup.

Bunica ei, Tina, a avut grijă să-i cumpere mai multe produse de makeup, astfel încât să aibă ocazia să experimenteze, deși tatăl ei nu este în totalitate de acord cu asta și speră să fie mai mult o joacă. Ba mai mult, ea are acum la dispoziție un adevărat kit de machiaj profesional.

”Este chiar un make-up artist. Este minunată. Și nu este vorba că îi împrumută din când în când mamei ei rujul. La vârsta ei, își poate face cu ușurință și un machiaj de tip cat eye. Blue Ivy are toate aceste ingrediente necesare unei cariere în industria frumuseții la vârsta de 7 ani. Și totuși, este fiica lui Beyoncé. Te așteptai la altceva?”,a declarat bunica ei, Tina.

De asemenea, Tina a ținut să menționeze și care a fost vârsta la care le-a lăsat pe fiicele ei, Beyoncé și Solange să se machieze pentru prima oară. Mai precis, își amintește că ele aveau 13 ani când au luat contact pentru prima dată cu produsele de makeup. Tina le-a lăsat să folosească atunci un luciu de buze, puțin fard de obraz, dar și mascara.

Sursa