mamaplus

Gina Pistol, despre cererea în căsătorie: „O să-i port numele”

-
//
28.06.2019

Gina Pistol trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley de mai bine de doi ani, departe de ochii presei. Cum detaliile privind relaţia lor sunt puţine, apar şi întrebările legate despre căsătorie.

mamaplus

Gina Pistol, în vârstă de 37 de ani, a vorbit deschis despre nuntă şi a precizat că nu ar avea nicio problemă să renunţe la numele ei. 

„Dacă bărbatul meu mă cere de soaţă înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simţul umorului. Sunt mai glumeaţă de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puţin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol.

Nu este pentru prima dată când se aud zvonuri privind o eventuală căsătorie dintre Gina Pistol şi Smiley. În trecut, Cătălin Scărlătescu, un bun prieten al frumoasei prezentatoare, a mai oferit câteva informaţii legate de cei doi, multe dintre ele în timpul emisiunii „Chefi la cuţite”.

„Ginuţo, mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav”, a spus Cătălin Scărlătescu într-una din emisiunile trecute, în glumă. 

Sursa