mamaplus

Horia Brenciu vrea o casă plină de copii! Artistul va mai adopta un micuț

-
//
23.08.2019

Horia Brenciu este un artist, soţ şi tată împlinit. Îi merge excelent pe toate planurile, îşi pregăteşte intens revenirea din toamnă la TV în calitate de jurat şi, pe lângă asta, îşi dedică timpul liber celor patru copii.

mamaplus

Horia Brenciu are o familie numeroasă, iar recent a dezvăluit că ar vrea să mai aibă un copil. El şi Alice, soţia sa, intenţionează să depună din nou actele pentru adopţie. Cei doi au mai adoptat un băieţel, pe Toma, mezinul din casa Brenciu şi singurul cavaler între cele trei fetiţe.

„Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că, dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Adopţia este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult doreşte un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiţi de orice efort, supărare sau frustrare.”, a declarat Horia Brenciu.

Menționăm că Horia Brenciu și Alice Dumitrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de nouă ani. Cei doi au patru copii, însă doar unul este biologic – fetița Mina în vârstă de 7 ani.

Sursa