mamaplus

3 zodii care pot fi distruse de o despărțire dureroasă

-
//
20.06.2019

Unele zodii trec mai ușor peste eșecurile din dragoste, dar altele pot fi absolut distruse de o despărțire. Cu greu își revin și au nevoie de câțiva ani buni pentru a-și recăpăta încrederea de sine și încrederea într-un partener.

mamaplus

Racul, extrem de sensibil și orgolios

Puțină lume știe că nativii Raci își aleg parteneri numai dintre cele mai de încredere persoane. Femeile Rac caută bărbați serioși, un pic naivi, dedicați familiei și dezinteresați de aventuri. Bărbații Raci caută femei delicate, sensibile, mămoase, care să aibă nevoie de protecția lor și să nu caute niciodată iubirea în altă parte. Abia când găsesc un astfel de partener, se implică într-o relație de lungă durată și se căsătoresc. Pentru că un eșec, îi distruge, îi consumă, îi aruncă în apatie și depresie pentru o lungă perioadă de timp.

Balanța suportă foarte greu eșecurile

Străduindu-se atât de mult să fie echilibrate, liniștite, calme și atente, Balanțele își ascund destul de bine emoțiile, și mai ales durerile. Când sunt părăsite sau înșelate, sunt distruse de o despărțire! Nu suportă că au eșuat, că nu au reușit să redreseze și să echilibreze lucrurile, că au avut prea multă încredere în celălalt. Balanțele par împăcate cu situația în aparență, dar în realitate suferă foarte mult și au nevoie de ani de zile pentru a se deschide față de altcineva.

Capricornul este rece doar în aparență

Bărbatul sau femeia Capricorn sunt nativi greu de descifrat. Par foarte serioși, calmi, reci, insensibili pentru cei din jur, dar pentru cei pe care îi iubesc sunt o sursă inepuizabilă de pasiune și iubire. În mod surprinzător, femeia Capricorn este foarte romantică și are mereu nevoie de dovezi de iubire, iar bărbatul Capricorn oferă foarte mult când iubește și nu este deloc orgolios față de partenera lui. Când cei doi pot dărui atât de mult, este firesc să aștepte la fel de multă dragoste. Iar dacă sunt părăsiți, sunt distruși poate pentru toată viața, pentru că nu vor mai avea niciodată încredere în cineva ca la tinerețe.

Sursa