3 zodii care vor primi inelul de logodnă în 2019

-
//
25.02.2019

Pentru zodiile aflate într-o relație de cuplu, 2019 ar putea aduce momentul multașteptat. Odată ce îndoielile cu privire la partener sunt spulberate, nu mai există niciun motiv pentru a amâna momentul întemeierii unei familii. Logodna va veni ca un pas firesc. 

Berbec

Anul 2019 va aduce schimbări masive pentru Berbeci. Câteva discuții cu partenerul de viață vor fi suficiente pentru a înțelege dacă amândoi mergeți în aceeași direcție. Iar asta nu înseamnă că misterul va fi spulberat. Din contra. Sentimentul de siguranță oferit de exprimarea sinceră a dorințelor și a așteptărilor va da un nou suflu relației, iar logodna va veni ca o încununare a faptului că ați fost împreună, atât în momentele grele, cât și în cele bune, iar așa va fi și pe viitor. Din postura de soț și soție.

Leu

Leii iubesc cu pasiune și simt atunci când au de-a face cu persoana potrivită. Nu au nevoie de garanții sau ani de relație pentru a-și aduna curajul de a trece la următoarea etapă. Iar partenerul va simți acest lucru. Curajul și încrederea emanate de nativii din Leu vor da persoanei iubite sentimentul că nu există obstacol pe care să nu-l poată depăși împreună. Partea cea mai bună - atunci când un Leu iubește cu adevărat, o face pentru tot restul vieții. Încearcă să-l ademenești cu tentații, va râde cu hohote.

Capricorn

Capricornii își construiesc relația cu precizie matematică. Dragostea e frumoasă, dar și mai frumos e să știi că ai făcut totul pentru persoana iubită și nu ai dat vina pe diferențe de caracter, lipsă de timp sau de interes. Deși par reci în exprimare, nativii din zodia Capricorn trăiesc la intensitate maximă fiecare clipă petrecută alături de partener. E un adevărat cadou să ai o asemenea persoană alături și un motiv în plus pentru a o cere în căsătorie. Deși Capricornul va părea reținut, în momentul zero, poți fi sigur că e în culmea fericirii. Știe că are alături pe cine trebuie.

Sursa