mamaplus

Cât de predispus e să te bată în funcţie de zodia lui

-
//
18.09.2019

Dacă bărbaţii din zodiile de foc sunt impulsivi şi violenţi, cei din zodiile de aer nu ar face rău nici unei muşte. Vezi unde se încadrează iubitul tău şi dacă rişti ca certurile voastre să se lase cu violenţe.

mamaplus

Semnele de foc – Berbec, Leu, Săgetător

Bărbatul născut sub un semn de foc este genul bătăuşului tipic: gentleman carismatic în societate şi brută violentă în intimitate. Evident, asta nu înseamnă că orice bărbat din zodiile menţionate îşi va bate partenera – depinde şi de educaţia primită şi de relaţia pe care o aveţi şi de mulţi alţi factori.

Dar dacă ai ghinionul să dai peste un bărbat violent, aproape sigur că va fi într-o zodie de foc. Problema lor este că sunt foarte impulsivi şi, chiar dacă îşi propun să se poarte frumos  îşi pierd cumpătul foarte uşor pentru te miri ce motiv – ţi-ai luat o fustă prea scurtă, ai ieşit cu prietenele, nu te-ai ţinut de o promisiune, etc. Se întâmplă mai ales când sunt stresaţi, obosiţi, îngrijoraţi.

Cei care nu folosesc forţa fizică, au alte metode de a-şi „pedepsi” partenerele: le impun reguli absurde, le jignesc, fac glume nesărate pe seama lor. Nu are niciun rost să aştepţi răbdătoare ziua când se va schimba pentru că nu e chiar atât de uşor. Chiar dacă îţi promite să fie mai bun, caracterul nu şi-l poate schimba, iar impulsurile de moment nu va putea niciodată să şi le controleze.

Leu: este egoist şi dominator, iar dacă nu i te supui te poţi trezi cu o corecţie fizică.

Berbec: este cel mai inofensiv dintre semnele de foc, dar chiar şi aşa poate fi foarte violent.

Săgetător: este foarte libertin şi, pe lângă faptul că e violent, obişnuieşte să şi înşele.

Semnele de aer – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Un astfel de bărbat nu ar putea să te bată nici măcar… la şah. Nu ar face rău nici unei muşte, darămite femeii pe care o iubeşte. Ai auzit de acei bărbaţi nefericiţi care sunt bătuţi de soţii sau iubite? Majoritatea sunt cu siguranţă în zodii de aer.

Acest bărbat boem, cu suflet de artist, nu crede în violenţă şi întotdeauna încearcă să-şi rezolve conflictele pe cale amiabilă, printr-o discuţie. Nu e capabil nici măcar să ridice tonul, iar când cineva ţipă la el, preferă să se retragă, lăsând discuţia pe mai târziu. Trebuie să fie foarte furios ca să se certe, iar dacă loveşte pe cineva, cu siguranţă că e vorba de o situaţie excepţională. Dacă vrea să te „pedepsească” pentru ceva ce ai făcut, va alege să te ignore. Consideră că acesta e cel mai dureros lucru pe care ţi-l poate face.

Dar, chiar şi aşa, are şi el modul lui de a te controla. E foarte vorbăreţ şi se pricepe de minune la cuvinte, aşa că ştie să întoarcă orice conversaţie în favoarea lui.  Un mare manipulator, te poate convinge fără să-ţi dai seama să faci exact ce vrea el.

Gemeni: este genul de om cu „două feţe”, dar niciuna din ele nu e violentă. În schimb, ştie cum să te manipuleze.

Balanţă: e cel mai calm şi împăciuitor bărbat, nu te-ar atinge nici măcar cu o floare.

Vărsător: e paşnic în general, dar „călcâiul lui Ahile” e libertatea lui. Când aceasta e ameninţată, se poate lăsa cu ceartă şi violenţe.

Semnele de apă – Rac, Peşti, Scorpion

Pe cât de inofensiv pare la primele întâlniri, pe atât de rău devine când ajungi să-l cunoşti mai bine. E adevărat că bărbaţii din semnele de apă sunt romantici, dedicaţi, afectuoşi şi mari familişti, dar defectul lor cel mai mare este că nu se simt siguri pe ei.

Oricât de bogaţi, deştepţi şi frumoşi ar fi, se simt foarte complexaţi şi de aceea au mereu impresia că femeile îi înşală şi îi mint, chiar dacă acest lucru nu e adevărat. Au impresia că sunt într-o poziţie de inferioritate în cuplu şi singura cale de a te domina este violenţa fizică sau verbală.

Pentru început, acest bărbat te bate… la cap. Vei observa că te întreabă tot timpul unde eşti, cu cine eşti, ce faci, încercând să te controleze. Apoi, dacă nu eşti sufienti de înţeleaptă să pui lucrurile la punct din prima, va merge mai departe.  Dacă nu te bate şi nu te jigneşte va face tot posibilul să devii dependentă de el financiar, astfel încât să nu îl poţi părăsi. Singura cale de a preveni violenţa lui este să-i potoleşti temerile şi să-i dovedeşti că îl iubeşti şi să-l lauzi tot timpul ca să-l scapi de complexe.

Rac: este genul care face obsesii pentru femei şi devine violent când este părăsit sau se crede înşelat.

Peşti: foarte rar apelează la violenţa fizică, în schimb poate da dovadă de cruzime prin limbaj.

Scorpion: pe lângă faptul că e complexat, este şi mai impulsiv decât alte zodii de apă.

Semnele de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Raţional şi calculat, acest bărbat nu-şi pierde cumpătul prea uşor şi nu face gesturi necugetate. Mai mult, crede în dreptate şi egalitate, aşa că nu ar încerca să se impună în faţa ta prin forţa fizică. Dacă ai fi de acord să vă bateţi într-un ring, după nişte reguli, poate ar da în tine. Altfel, nicio şansă. Are un mare respect pentru ceilalţi oameni, mai ales pentru femei, dar şi pentru lege, ordine, dreptate.

Este o persoană diplomată care crede cu tărie că orice conflict se poate rezolva prin negocieri. Dar ai grijă pentru că se pricepe la aşa ceva şi poate întoarce totul în favoarea lui fără ca măcar să-ţi dai seama. 

Nu uita totuşi că bărbaţii din zodiile de pământ sunt foarte încăpăţânaţi, tipicari şi nu renunţă prea uşor la ideile lor, fie ele bune sau rele. Totuşi, sunt oameni raţionali. Dacă vrei să ai câştig de cauză în faţa lor, în orice conflict, trebuie să le prezinţi clar şi concis punctul tău de vedere, cu argumente suficient de solide. Iar dacă se dovedeşte că ai dreptate, aceşti bărbaţi nu vor recurge la violenţă, ca metodă de a-şi vărsa furia. Mai degrabă vor recurge la exerciţii epuizante sau la alcool.

Taur: în primul rând este prea leneş ca să se bage în conflicte şi efortul de a bate pe cineva este prea mare pentru el.

Fecioară: e atât de tipicar şi enervant încât îţi vine să-l baţi tu pe el. Nu e uşor să-l suporţi.

Capricorn: un domn ca el nu ar ridica niciodată mâna asupra unei femei.

Sursa