mamaplus

Ce ar trebui să mănânci la prânz, în funcţie de zodia ta

-
//
20.02.2019

Semnul astral îți poate influența până și preferințele alimentare. Iată ce obișnuiesc să mănânce la prânz unele persoane în funcție de zodie.

mamaplus

Berbecul este un semn de foc, drept urmare energia lui este imensă.

De aceea, el are nevoie să consume alimente picante. De asemenea, el este ocupat tot timpul şi nu are timp pentru un prânz lung. Acesta este un alt motiv pentru care, spre exemplu, un wrap este perfect pentru el. Dacă nu e fanul acestui preparat, există multe alte opţiuni care trebuie neapărat să conţină pui.

Taurului nu îi place schimbarea, mai ales atunci când vine vorba de mese.

De aceea, el va alege să mănânce cam acelaşi preparat la prânz. E posibil să îi placă la nebunie să consume unt de arahide pe pâine cu gem. Această opţiune nu îl va dezamăgi niciodată.

Gemenilor nu le place să fie ca ceilalţi, motiv pentru care alege să mănânce de prânz ceea ce s-ar mânca de obicei la micul dejun.

Fie că este vorba de ouă prăjite sau de vafe, cert este că se va potrivi perfect cu dispreţul său faţă de rutină. Există o mulţime de alte opţiuni de mic dejun din care să aleagă!

Din moment ce este o persoană atât de emotivă, Racul are nevoie de o mâncare care să îi ofere confort.

De aceea ar trebui să încerce macaroanele cu brânză sau chiar musacaua. Aceste preparate îi vor hrăni până şi sufletul, nu numai corpul. Nu sunt excluse nici preparatele cu fructe de mare.

Partea creativă a Leului se poate vedea şi în farfuria sa.

Pastele colorate cu legume pot fi opţiunea perfectă pentru el. Toate aceste culori îl vor ajuta să îşi menţină starea de spirit veselă chiar şi în cele mai plictisitoare zile. Leul este, de asemenea, cunoscut a fi o persoană leneşă, aşa că acest prânz este foarte uşor de preparat şi nu necesită mult timp.

Fecioara este cunoscută pentru consumul de alimente sănătoase, motiv pentru care alege, de regulă, Acai bowl.

Este un preparat foarte gustos care constă într-un smoothie gros de acai şi ovăz, nuci şi fructe. Fecioara este, de asemenea, foarte harnică, de aceea are răbdarea necesară pentru a prepara acest prânz delicios.

Balanţa este o persoană căreia îi place să împartă tot, inclusiv mâncarea. De aceea, ea va comanda o pizza atât pentru ea, cât şi pentru prietenii sau colegii ei. Ea este foarte amabilă şi dăruieşte cu drag aproape tot ce are, în cazul în care are această posibilitate.

Scorpionul are multe de oferit şi multă energie, dar şi ştie cum să şi-o dozeze.

De aceea, va opta de cele mai multe ori pentru salată la masa de prânz. Aceasta trebuie să fie proaspătă din piaţă şi, datorită spiritului său creativ, va face combinaţii incredibile şi va adăuga ingrediente noi pentru a nu se plictisi de acelaşi fel de mâncare.

Săgetătorului îi place să călătorească, de aceea încearcă mereu lucruri noi în materie de gastronomie.

Pentru masa de prânz, de regulă, el va alege un preparat chinezesc, însă cât se poate de autentic. Nu găteşte de regulă, aşa că va opta pentru un restaurant sau va comanda direct la birou.

Capricornului îi place disciplina şi auto-controlul.

Atunci când începe să ţină o dietă, el chiar se ţine de ea. De aceea, el adoră mâncarea gătită şi o alege ori de câte ori de posibil pentru masa de prânz. El ştie care e porţia perfectă pentru el şi nu mănâncă foarte mult, având astfel mai mult timp pentru familie sau cei dragi.

Vărsătorul face totul cu un scop, aşa că, cu siguranţă, are nevoie de un preparat vegetarian sau vegan.

O salată de vară poate fi opţiunea perfectă pentru masa lui de prânz. În funcţie de dispoziţia sa, el va jongla cu fructele şi cu aromele, astfel încât nicio zi să nu fie la fel.

Peştii încearcă întotdeauna să-i ajute pe alţii şi sunt cunoscuţi pentru compasiunea de care dau dovadă.

Printre faptele bune pe care le face, el are nevoie de o masă care să-i ofere plăcere şi care să-l încălzească şi mai tare. O opţiune pentru prânz ar fi supa de carne cu tăiţei. De asemenea, preparatele trebuie să arate foarte bine, aspectul vizual fiind foarte important pentru ei.

Sursa