Ce complexe au femeile, în funcție de zodie

-
//
21.03.2019

Rar declară o femeie că este mulțumită 100% de corpul și de abilitățile ei din diverse domenii. Parcă tot timpul există ceva care le nemulțumește pe ele, reprezentantele sexului frumos. Probabil că această informație nu mai este o surpriză pentru nimeni, dar cu siguranță te va atrage cea care îți dezvăluie de unde provine această slabiciune a femeilor. Se pare că tot influența astrelor joacă un rol important și atunci când vine vorba despre complexele de inferioritate. Așadar, află ce complexe ai în funcție de zodie!

Berbec
Poate că pare greu de crezut că o femeie născută în această zodie are vreun complex, dar nici nativele nu sunt complet mulțumite de ele însele. Complexul de lider le bântuie cel mai des mintea, așa că au nevoie mereu să li se spună cât de bune sunt în ceea ce fac. Nu au nevoie de laude de formă, ci vor doar să le fie apreciate eforturile.

Taur
Nativele născute în zodia Taur se stresează cu o mulțime de nemulțumiri, în special în domeniul amoros și cel profesional. Li se pare mereu că pot realiza lucrurile mai bine decât au făcut-o. Rezultatul? Petrec mult timp încercând să își îndrepte așa-zisele greșeli. De exemplu, se gândesc că nu își pot mulțumi partenerul ori șeful, în funcție de caz.

Gemeni
Nativa Gemeni nu pare una dintre acele femei prizoniere în lumea complexelor, însă are și ea temerile ei. Face ea haz de necaz uneori, dar nemulțumirile legate de aspectul fizic îi cam dau bătăi de cap. Ba i se pare că are burtă ori posteriorul prea mare, ba că are pielea lăsată. Având în vedere că se hotărăște greu, nici ea nu știe ce o deranjează mai mult.

Rac
Femeia Rac este una dintre cele mai sensibile native ale horoscopului, așa că nu este de mirare de ce poate fi rănită cu ușurință de către cei din jurul ei. Este suficient să îi facă cineva o critică pentru a-i strica ziua. Chiar dacă nu este cazul întotdeauna, ea consideră că greutatea ei este o problemă. Deși este conștientă că are și calități fizice, nu reușește să treacă totuși cu ușurință peste complexul ei.

Leu
Reprezentanta acestei zodii are o nevoie acută de siguranță, așa că este în stare de orice pentru a o dobândi. Cum nu suportă limitele financiare, ea are o obsesie pentru venitul ei. Nu oferă ea prea multa importanță complexelor de natură fizică, însă cele legate de bani aproape că nu o lasă să doarmă noaptea.

Fecioară
Te-ai întrebat vreodată de unde provine spiritul critic dezvoltat ori nevoia de perfecțiune a unei femei din zodia Fecioară? Se pare că tocmai din nesiguranța și complexele ei. I se pare că nu are niciun talent, așa că își investește toată energia pentru ca cei din jur să nu observe și să o trateze apoi de sus. Nu ar suporta o astfel de atitudine din partea celorlalți.

Balanță
Balanțele nu au prea multe complexe în prima parte a vieții, însă nici nu împlinesc bine 25 de ani că deja încep să își frământe mintea. Se gândesc că fiecare an care se așază în cumpăna vieții este ca o corvoadă pentru ele, așa că decid să nu mai spună ce vârstă au de fapt. Nu are sens să mai menționăm și momentele în care observă că au apărut primele riduri și fire de păr alb.

Scorpion
Nimeni nu poate să spună despre femeia Scorpion că nu are încredere în abilitățile ei, însă ca orice om, are și ea momentele ei de slăbiciune. Poate că depășește cu ușurință complexele fizice și pe cele din dormitor, dar nu și pe cele profesionale. Deseori își fixează scopuri înalte, apoi se îneacă în dorința tot mai mare de a le atinge. „Tună și fulgeră” atunci când are parte de un eșec.

Săgetător
Oare ce fel de complexe are o femeie născută în zodia Săgetător? Cele de natură sexuală le îngrijorează cel mai rău. Ele se gândesc deseori că nu sunt suficient de bune în pat ori că partenerul lor se va plictisi de ele până la urmă. Poate de aici pornește gelozia și impulsivitatea lor.

Capricorn
Te gândeai că o femeie Capricorn se teme cel mai rău de faptul că nu va reuși în carieră? Ei bine, este și acest complex pe lista ei, însă ceea ce o îngrijorează în adâncul sufletului este că va rămâne singură toată viața. Se gândește că așteptările prea înalte pe care le are de la reprezentații de sex opus o vor împiedica să fie cu cineva, dar tot nu renunță la ele.

Vărsător
Deși femeia Vărsător pare că uneori nu este de pe această planetă, are complexe cât se poate de obișnuite. Nu își face ea griji că nu își va dezvolta cariera ori că nu își împlinește partenerul în pat, însă are o altă preocupare. Bustul pare să fie zona care nu o mulțumește niciodată. Fie sânii sunt prea mici, fie nu au forma și aspectul dorit.

Pești
Și femeia Pești este una dintre nativele sensibile ale zodiacului. Nesiguranțele ei nu au legătură neapărat cu aspectul fizic, ci mai degrabă cu legăturile sociale. Ea se teme mereu că cei din jur nu o vor plăcea așa cum este. Încearcă mereu să se integreze în grupuri și renunță deseori la preferințele ei pentru a le face celor din jur pe plac.

Sursa