Este greu de cele mai multe ori să acceptăm obiceiurile proaste ale celorlați, fără a-i judeca și a le atrage atenția. Dar știți ce este și mai greu? Ei bine, să ne observăm manierele noastre neplăcute și, mai mult decât atât, să le recunoaștem! Acest lucru necesită muncă de convingere cu propria persoană, însă după toată osteneala, vom avea și satisfacții. Iată care sunt cele mai proaste obiceiuri, în funcție de zodie!

mamaplus

Berbec

Berbecii sunt niște firi foarte încăpățânate și independente, iar aceste caracteristici îi fac adeseori să fie aroganți și impulsivi, să reacționeze după bunul plac în fața celorlalți și să nu țină cont de sentimentele celor din jur. Sunt destul de egoiști și au obiceiul prost de a se contrazice cu oricine și pe orice subiect, vrând să iasă ei cei învingători!

Taur

La fel ca Berbecii, Taurii sunt niște firi încăpățânate. Alte defecte pe care le au Taurii sunt lenea și autoindulgența. Se complac în situații confortabile și rareori își iau inima în dinți pentru a acționa. De asemenea, unul dintre obiceiurile proaste de care scapă cu greu Taurii este critica. Obișnuiesc să-i critice pe toți cei din jur și să-i subestimeze, considerându-se superiori.

Gemeni

Gemenii nu au obiceiuri proaste destul de grave. Ei obișnuiesc să fie superficiali cu cei din jur, să nu le acorde mare atenție sau importanță și sunt foarte indeciși. Când vine vorba de glume, Gemenii sunt primii, iar cele mai proste glume sunt făcute, cu siguranță, de un Geamăn.

Rac

Unul dintre cele mai proaste obiceiuri ale Racilor este faptul că se închid în ei înșiși și se izolează când apare o problemă. Sunt foarte sensibili și, din frica de a nu fi răniți mai tare, evită situațiile stânjenitoare și tensionate.

Leu

Leilor nu le este frică de nimic, iar încăpățânarea este punctul lor forte. Unul dintre proastele obiceiuri pe care le au Leii este că se consideră superiori și nu vor să-și recunoască greșelile. Dacă te vei contrazice vreodată cu vreun Leu, poți considera deja că ai pierdut!

Fecioară

Pe lângă faptul că sunt foarte cicălitoare, Fecioarele îi exasperează pe cei din jur cu indicațiile și perfecționismul – acesta este unul dintre cele mai proaste obiceiuri ale acestor nativi.

Balanță

Balanțele, le fel ca Gemenii, sunt persoane foarte indecise și superficiale – acestea sunt două dintre cele mai proaste obiceiuri ale lor.

Scorpion

Lenea este inamicul principal al Scorpionilor. Cu toate că are intenții bune, un Scorpion nu se ține de cuvânt prea des și devine destul de leneș atunci când responsabilitățile îl îmbulzesc.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte familiști, iar unul dintre proastele obiceiuri pe care încă le au este că nu se pot despărți atât de ușor din sânul familiei. Când vine vorba de probleme, preferă să se refugieze în casa părinților.

Capricorn

Capricornii au prostul obicei de a dori să iasă în evidență cu absolut orice, iar din acest motiv, minciunile se vor înmulți.

Vărsător

Vărsătorilor nu le place munca, preferând să-și trăiască viața mai mult la întâmplare, departe de responsabilități și angajamente…

Pești

Peștii sunt critici cu cei din jur și au prostul obicei de a le spune oamenilor direct în față ce-i deranjează.

Sursa