Obsesiile diferă de la persoană la persoană și sunt uneori foarte mult influențate de către semnele zodiacale sub care se naște fiecare individ.

mamaplus

Berbec

Nativii zodiei Berbec, fiind firi puternice și doritoare să realizeze cât mai multe activități, se confruntă cu așa-numita lipsă de timp pe care ei consideră că o întâmpină în mod frecvent, iar atunci când vine vorba despre obsesia acestei zodii, această dorește să dețină controlul absolut asupra oricărei situații și să învingă întotdeauna.

Taur

Taurul, fiind ancorat în partea reală a lumii, are drept obsesii plăcerile care se regăsesc în lumea plăcerilor carnale, așadar are obsesii îndreptate către partea sexuală, către mâncare și achiziționarea de articole vestimentare.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt persoane foarte curioase prin natura lor; din acest motiv acești nativi ai zodiacului sunt dornici să cunoască lumea înconjurătoare, iar cele mai mari obsesii ale lor sunt chiar oamenii – fiind fascinați de aceștia, ajung să devină obsesii pentru ei.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt recunoscuți pentru faptul că sunt persoane cu adevărat sensibile, iar atunci când vine vorba despre obsesiile lor, putem spune că au drept obsesii imperfecțiunile lor sau fobiile pe care le este teamă să le înfrunte.

Leu

Leii sunt recunoscuți ca lideri înnăscuți, dornici să dețină controlul și să învingă oricare luptă în care intră, așadar obsesiile cele mai mari ale celor din zodia Leu sunt acelea de a domina și a învinge întotdeauna.

Fecioară

Fecioarele sunt recunoscute ca persoane perfecționiste; din acest motiv, una dintre obsesiile celor din zodia Fecioară este aceea de a așeza orice lucru la milimetru, chiar și în viața personală acești nativi sunt dornici să organizeze totul conform unui plan.

Balanță

Balanțele sunt nativi forte echilibrați; astfel, nu te vei gândi niciodată că nativii zodiei Balanță pot avea obsesii însă printre cele mai mari obsesii ale acestor nativi se numără obsesia față de propria persoană, de a se aranja contant, indiferent de situație.

Scorpion

Scorpionii sunt firi enigmatice, învăluite în mister și atrase de partea ocultă, de partea mai puțin accesibilă și cunoscută de omul de rând; acești nativi au o afinitate pentru a înțelege misterele din jurul lor, din acest motiv obsesia lor cea mai mare este aceea de a înțelege tot mai mult lumea ocultă, învăluită de umbre.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător sunt dornici să descopere cât mai mult, să afle cât mai mult, astfel încât să devină atotștiutori; din acest motiv, cea mai mare obsesie a acestor nativi este aceea de a cunoaște în detaliu lumea care îi înconjoară, chiar și atunci când vine vorba despre oameni.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt dornici să fie ascultați, să li se ia în considerare sfatul și să poată deține controlul asupra unei situații sau a unor anumiți oameni. Așadar, cea mai mare obsesie a celor din zodia Capricorn este aceea de a deține controlul, de a putea controla tot ceea ce se petrece în jurul lor, inclusiv oamenii.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător doresc să aibă întotdeauna dreptate; din acest motiv, intră de cele mai multe ori în discuții contradictorii. Însă, obsesiile celor din zodia Vărsător sunt acelea de a avea dreptate, de a se afirma cu ideile lor artistice, inovatoare și de a visa cu ochii deschiși…

Peşti

Nativul zodiei Pești este foarte visător, de aceea aproximativ tot timpul se află într-o sferă a sa, iar obsesiile lui sunt legate de lucrurile pe care le admiră și caută să le adune constant.