mamaplus.md

Ce tip de antrenament ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

-
//
09.10.2018

Sportul nu este punctul tău forte, dar îți dorești mult să te menții în formă?  Iată mai jos câteva idei despre cum poţi crea un antrenament care să se potrivească zodiei tale.

mamaplus.md

BERBEC

STILUL TĂU DE FITNESS: Adori un antrenament dur şi solicitant şi beneficiezi de pe urma oricărei forme de antrenament cardio care te ajută să scapi de tensiunea excesivă. Eşti o persoană competitivă prin natura ta, excelezi în provocările şi obiectivele pe care le stabileşti pentru tine. Nu renunţa dacă nu vezi rezultatele imediate. Fii dedicată şi perseverentă.

PROGRAMUL ANTRENAMENTULUI TĂU: Fiind o persoană activă, prea multă rutină te poate face să te plictiseşti. Menţine-ţi nivelul de interes. Fă-ţi un program de exerciţii fizice variate, cu o paletă largă de activităţi diferite, precum ciclismul de anduranţă, orele de spinning, tenis sau înscrie-te într-un grup de alergare şi antrenează-te pentru un maraton.

TAUR

STILUL TĂU DE FITNESS: De obicei, Taurii preferă un antrenament confortabil şi relaxat. Dacă încerci să introduci dintr-o dată prea multe exerciţii fizice în antrenamentul sau programul tău de la sala, acest lucru te poate face să te simţi la final obosită şi secată de energie. Concentrează-te pe tine însăţi, nu pe ceilalţi de la sală. Este important să îţi setezi propriul obiectiv, o linie de sosire proprie şi vei avea succes.

 

 

PROGRAMUL ANTRENAMENTULUI TĂU: Implică activităţile outdoor (în aer liber) în antrenamentele tale pentru a te simţi mai relaxată - o plimbare energică, împreună cu o prietenă, printr-un parc frumos. Sau o formă uşoară de jogging, dans din buric, tenis sau orice altă activitate care îţi permite să socializezi. Ascultă muzică în timp ce faci exerciţii pentru a topi caloriile de la cina de seara trecută şi alege locuri şi peisaje care ţi se potrivesc.

GEMENI

STILUL TĂU DE FITNESS: Gemenii sunt curioşi şi băgăcioşi, dar când vor să se menţină în formă descoperă o bună modalitate de a menţine atât corpul, cât şi mintea într-o formă de zile mari. Atunci când cauţi informaţii şi te documentezi despre toate aspectele dietei tale şi programului tău de antrenament la sala, eşti cu atât mai dedicată să faci asta cu cât ştii că munca ta va da roade.

PROGRAMUL ANTRENAMENTULUI TĂU: Gemenii reprezintă un semn dual, iar un program de exerciţii fizice care include un partener de fitness sau adunări sociale poate fi o activitate plăcută, mai ales dacă te menţine motivată. Joacă-te cu un disc Frisbee în parc, scoate-ţi câinele la o plimbare sau alergare, joacă badminton, joacă volei. Ideea e să încerci orice activitate te stimulează mintal şi te face să te mişti.

Citește continuarea pe feminis.ro