Cea mai bună și cea mai rea femeie, în funcție de zodie

-
//
18.04.2019

Vrei să știi ce loc ocupi în clasamentul bunătății sau, din contra, al răutății? Articolul de mai jos va elucida misterul!

mamaplus

Berbec

Femeile Berbec se grăbesc foarte tare să se implice într-o relație, iar asta poate fi un pic intimidant pentru cei cu care se întâlnesc. Personalitatea lor puternică poate atrage pe cineva, dar poate fi și o piedică atunci când este prea multă. Au un exterior dur și sunt irascibile, dar odată ce le cunoașteți, veți vedea că de fapt sunt sensibile.

Taur

Cu femeile Taur este cel mai dificil de a intra într-o relație dintre toate zodiile, pentru că ele nu vor să se implice. Dintre toate semnele, ele frâng cel mai rău inima. Fac totul în ritm propriu, iar dacă le presați - fug. Sunt dureros de independente, iar dacă reușiți să le cuceriți inima, considerați-vă o specie rară.

Gemeni

Femeile Gemeni au două fețe foarte diferite. Jumătate din timp sunt distractive și deschise, cealaltă jumătate a timpului fiind posomorâte și negativiste. Într-o relație, încearcă mereu să ascundă ceea ce nu le place la ele, dar este ceva ce trebuie să învățați, să acceptați și să iubiți, dacă ele nu o pot face. Femeile Gemeni prețuiesc loialitatea și încrederea în celălalt.

Rac

Femeile Rac au o inimă de aur, nu sunt prietene rele, ar fi chiar unele dintre cele mai bune, dacă nu ar respinge atât de mult oamenii. Vor să iubească la fel de mult pe cât se tem de iubire și astfel stau mai mult singure în drumul lor spre o relație sănătoasă. Adevărul este că le pasă chiar dacă ele pretind că nu par astfel dure.

Leu

Femeile Leu vor face orice pentru persoană pe care o iubesc și se simt atrase de oameni care nu se implică. Nu primesc niciodată sfatul prietenilor, iar cand este vorba despre dragoste, continuă să se învârtă în aceleași cercuri vicioase. Nu sunt prietene rele, ci aleg persoane nepotrivite, care nu vor pur și simplu să se implice.

Fecioară

Femeile Fecioară sunt cele mai critice dintre toate semnele zodiacale. Sunt perfecționiste, așa că atunci când eșuează, se vor simți distruse și se vor autoacuza. Mai mult decât atât, devine obositor să încercați să convingeți o femeie Fecioară să se vadă prin ochii voștri, când, orice ați spune, este contracarat cu negativitate. Este dificil să fii cu cineva care nu numai că nu se iubește pe sine, dar îl va face și pe cel de alături să se simtă neiubit.

Balanță

Femeile Balanță sunt cele mai binevoitoare dintre toate semnele zodiacale. Se străduiesc să fie întotdeauna pozitive și fericite, dar suferă mult când cineva le rănește. Sunt darnice într-o relație și evită să-și pună nevoile pe primul plan. Ca partener nu trebuie să le țineți din scurt și nu trebuie să fiți gelos. Au un temperament calm care izbucnește rar, dar când se întâmplă ceva ieșit din comun, spun vorbe dure pe care apoi le regretă.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt cele mai înspăimântătoare dintre toate semnele zodiacale, pentru că sunt abuzive și controlează toate relațiile. Sunt, de asemenea, dureros de insensibile, astfel încât dacă doriți să vă implicați într-o relație cu ele trebuie să aveți pielea groasă, căci vă vor spune orice pe șleau și fără menajamente. Nu sunt rele, ci sunt sincere și nu se abțin. Sunt nemiloase atunci când sunt contrariate. Greșiți numai o singură dată și veți fi morți pentru ele. Dintre toate semnele, lor le este cel mai greu să se îndrăgostească, dar odata ce acest lucru se întâmplă, le aveți pentru totdeauna.

Săgetător

Femeile Săgetător pot fi cei mai duri critici, dar ca prietene nu te vor umili niciodată așa cum fac adesea cu ele însele. Îi sprijină pe cei din jur și vă ajută să vă folosiți de întregul potențial. Sunt generoase și se gândesc în primul rând la ceilalți, ceea ce duce adesea la neglijarea propriilor sentimente și nevoi, iar aceasta ar putea cauza conflicte într-o relație. Săgetătoarele sunt prudente în pat, dar odată ce le-ați înlăturat rezistențele, ați câștigat definitiv o parte din inima lor.

Capricorn

Sunt perfecționiste înnăscute. Femeile Capricorn vor fi întotdeauna cele care domină într-o relație. Totodată, dacă trebuie, vă vor apăra împotriva oricui și a orice.

Vărsător

Sunt de obicei cele mai ciudate dintre toate semnele zodiacale, dar ciudat nu este întotdeauna ceva rău. Una dintre cele mai bune calități este că privesc defectele voastre ca pe ceva demn de admirație, iar defectele lor ca pe ceva demn de ură. Gândesc în exces, mai mult decât oricare alt semn zodiacal, așa că va trebui să ascultați mereu scenariile pe care și le fac și acest lucru poate fi frustrant pentru cei din jur.

Pești

Femeile Pești par la început foarte timide, dar odată ce le-ai pătruns în suflet îți vei da seama că cei mai buni oameni sunt un pic mai precauți. Ele sunt cele în care poți avea cea mai mare încredere dintre toate semnele zodiacale.

Sursa