Spre deosebire de Lei, de Berbeci sau de Balanțe, care par să aibă alergie la bani și nu știu cum să scape mai repede de ei, nativii zodiilor de mai jos cheltuiesc rar și cu grijă.

mamaplus

Rac

Nu prea îi place să dea bani cu împrumut sau să arunce cu banii pe diferite lucruri. Sunt firi materialiste şi extrem de pretenţioase atunci când vine vorba de venituri.

Taur

Poate că cea mai zgârcită zodie din horoscop este Taur, căci nu îi place deloc să scoată verzişori din portofel. În plus, nu este tocmai cea mai potrivită persoană la care să ceri bani cu împrumut. Pasiunea lui este să strângă bani şi să îşi facă averi. Apreciază stabilitatea financiară.

Fecioară

Pune mult preţ pe lucrurile materiale şi este o fire zgârcită. Îi place să strângă bunuri din propriile sale forţe şi se bucură din plin de câştiguri. Totuşi, există şi speranţă, căci sunt zodii cărora le place să ofere cadouri celor din jur.

Capricorn

Muncesc mult tocmai fiindcă vor să aibă parte de câştiguri cât mai mari. Le place să agonisească şi să nu ducă lipsă de nimic. În plus, nu le place să depindă de ajutorul celor din jur.

Sursa