mamaplus

Cele mai importante zile pentru fiecare zodie în parte în următoarele 3 luni

-
//
02.09.2019

Fiecare zodie trebuie să cunoască evenimentele astrologice majore cu care se va confrunta în această toamnă! Zilele în care vor avea loc sunt importante pentru a-ți stabili un calendar de activități și o nouă listă cu priorități. Află care sunt influențele astrale ale toamnei pentru zodia ta!

mamaplus

Influențele astrale ale toamnei

Majoritatea evenimentelor astrologice mari vor aduce beneficii și schimbări pozitive, ne vor ajuta să ne realizăm dorințele și să descoperim aspecte mult mai frumoase din viața noastră. Trebuie doar să ne calculăm cu grijă pașii, să analizăm toate consecințele și să acționăm.

Spre exemplu, una dintre cele mai importante conjuncturi astrale, din data de 14 septembrie, aduce Luna plină în Pești, iar pe Venus și Mercur în Balanță. Se formează astfel un triunghi norocos pentru cei mai mulți dintre noi și, în următoarele două săptămâni, pot apărea tot felul de șanse neașteptate.

Cele mai importante zile pentru Berbeci

14 septembrie – Mercur intră în Balanță și are o influență pozitivă pentru planurile legate de muncă și de carieră ale nativilor Berbeci. Este o zi norocoasă pentru ei și, în următoarele zece zile, pot primi vești bune de la un angajator.

13 octombrie – va fi Lună plină în Berbec ceea ce arată că o bună parte din dorințele și planurile acestor nativi se pot împlini în prima jumătate a lunii octombrie. Luna plină aduce un eveniment fericit și marchează o împlinire deosebită.

 

Cele mai importante zile pentru Tauri

18 septembrie – Saturn își încheie mersul retrograd și începe să aducă vești mai bune pentru zodiile de Pământ, între care și pentru Taur. Spre sfârșitul lunii, datorită lui Saturn, mulți Tauri vor reuși să rezolve problemele mari.

12 noiembrie – va fi Lună plină în Taur, un moment excelent pentru această zodie, un moment care echilibrează forțele astrelor, astfel încât nu vor mai fi pierderi și eșecuri, dar vor veni recompensele.

Cele mai importante zile pentru Gemeni

14 septembrie – Mercur intră în Balanță și aduce vești bune pentru Gemeni care se vor bucura de o perioadă mai lungă cu noroc și cu șanse noi. Datorită lui Mercur, este posibil ca munca lor și micile lor afaceri să aducă mai mulți bani.

1 noiembrie – Venus din Săgetător va avea un impact deosebit asupra zodiei Gemenilor și va influența profund relațiile de cuplu. Mulți Gemeni vor descoperi că pot fi mai fericiți dacă dăruiesc mai multă iubire.

Cele mai importante zile pentru Raci

21 septembrie – conjunctura care se formează în această zi între Jupiter și Neptun va influența puternic zodia Racului și va determina o schimbare majoră în viața de cuplu. Acolo unde este dragoste, relația va rezista, dar sunt și riscuri de despărțire.

8 octombrie – Venus intră în Scorpion și aduce vești foarte bune pentru nativii Raci, chiar și pentru cei care au avut tot felul de probleme în luna septembrie. Racii vor avea mai mult noroc și vor recăpăta ceea ce au pierdut.

Cele mai importante zile pentru Lei

18 septembrie – influența lui Saturn devine mai puternică asupra Casei banilor din zodia Leului, iar nativii acestei zodii vor avea șansa să adune o sumă consistentă sau să facă anumite investiții pe termen lung, fără să mai risipească banii pe nimicuri.

1 noiembrie – Venus va intra în semnul de Foc al Săgetătorului, dând startul unei perioade prielnice și pentru zodia Leului. Vor fi câteva evenimente în noiembrie, înainte de Sărbătorile de iarnă, care vor aduce multă bucurie acestor nativi.

Cele mai importante zile pentru Fecioare

14 septembrie – începe tranzitul lui Venus și al lui Mercur din Fecioară în Balanță, iar cele două astre vor echilibra pentru nativii Fecioare cele mai importante aspecte ale vieții și anume munca și câștigurile, relația de cuplu și pasiunea.

12 noiembrie – Luna plină din Taur marchează o perioadă în care Fecioarele vor lăsa în urmă grijile cotidiene și se vor ocupa mai mult de ele, de sănătatea lor, de familie, de proiectele speciale pentru copii.

Cele mai importante zile pentru Balanțe

14 septembrie – este o zi totul specială pentru zodia Balanței, deoarece va fi Lună plină, iar Mercur și Venus vor ajunge amândouă în această zodie, adunându-și forțele să alunge toate grijile și să le ofere nativilor o perioadă mult mai norocoasă.

4 octombrie – zodia Balanței va primi vizita lui Marte, un astru care vine în această perioadă să dea un impuls proiectelor personale care nu au avut șanse în trecut. În octombrie și noiembrie, Balanțele pot realiza multe lucruri bune!

Cele mai importante zile pentru Scorpioni

8 octombrie – este data la care Venus va ajunge în zodia Scorpionului și va avea un impact puternic și fericit asupra relațiilor de cuplu, dar și asupra stării de sănătate. Este o perioadă bună pentru a căpăta mai multă energie și chiar pentru o nouă dietă de slăbit.

19 noiembrie – este o zi norocoasă pentru Scorpioni care sunt vizitați de Marte, iar acest astru le oferă mai multe șanse în plan social. Unii dintre ei își vor face noi prieteni, alții vor reuși să își facă noi relații profesionale și să facă un progres și în plan social.

Cele mai importante zile pentru Săgetători

18 septembrie – Săgetătorii trebuie să se aștepte la tot felul de schimbări și evenimente deosebite în ultima decadă a lunii septembrie. Saturn ar putea schimba anumite lucruri în viața lor personală și le poate arăta un drum nou.

1 noiembrie – Venus va intra în zodia Săgetătorului și le va aduce nativilor o perioadă prosperă, dar mai ales o perioadă liniștită, deoarece va pune accentul pe dragoste și echilibru sufletesc. În plus, Venus poate finaliza un proiect care pare imposibil acum.

Cele mai importante zile pentru Capricorni

28 septembrie – este o zi dominată de o conjunctură astrală favorabilă, care poate favoriza împlinirea unor dorințe și finalizarea unor proiecte frumoase pentru Capricorni. Ea va marca o perioadă în care se acumulează multă energie pozitivă.

25 noiembrie – zodia Capricorn va fi vizitată de Venus, iar acest astru le va oferi nativilor o perioadă frumoasă, cu mai multe câștiguri, dar mai ales cu evenimente plăcute și cu mai multe întâlniri cu prietenii cei mai apropiați.

Cele mai importante zile pentru Vărsători

21 septembrie – de la această dată poate începe o perioadă mai dificilă în familie pentru mulți Vărsători, dacă există probleme nerezolvate, dacă au discuții neplăcute despre bani și despre obligațiile fiecăruia față de cei alături de care trăiește.

27 octombrie – va fi Lună nouă, iar influența ei va fi benefică pentru Vărsătorii care știu să își rezolve problemele cu tact și care știu să se implice în situațiile delicate de familie. Ei vor avea parte de dragoste și de liniște.

Cele mai importante zile pentru Pești

14 septembrie – este Lună plină în Pești și totodată o conjunctură astrală deosebită, în care Venus și Mercur se întâlnesc în zodia Balanței și transmit o energie puternică nativilor Pești. Este timpul prielnic pentru orice schimbare și pentru planuri noi.

8 noiembrie – Saturn și Neptun le aduce o perioadă armonioasă nativilor Pești și le oferă câteva șanse să facă ceva deosebit pentru viitorul lor sau pentru familie. Este o perioadă norocoasă din multe puncte de vedere și se pot gândi la investiții.

Sursa