Aceste trei zodii sunt extrem de prefăcute şi rareori se simt vinovate pentru că i-au rănit pe cei din jur prin atitudinile lor. Ar face orice pentru a obţine succesul, iar dacă cineva a greşit, ei bine... va plăti cu vârf şi îndesat. Aceşti nativi sunt răzbunători şi dacă îşi fixează un duşman le va zâmbi frumos în spate, dar le va coace distrugerea când vor întoarce spatele. Viclenia lor este de neînchipuit.

mamaplus

Peşti

Să te ferească Dumnezeu să îl calci pe coadă pe un Peşte. Sunt în stare să elaboreze cele mai viclene planuri şi cele mai dure metode de a se răzbuna, totul în timp ce îţi va zâmbi în faţă. Falsitatea de care dau dovadă este unică şi nemaivăzută. Te vor face să regreţi amarnic pentru cea mai mică greşeală şi nu te vor ierta niciodată, deşi îţi vor spune că au trecut peste. Fii sigur că aid evenit un duşman în ochii lor şi oricât ai încerca să repari ce ai stricat, ei vor ţine minte şi îţi vor săpa groapa cu fiecare ocazie. Staţi departe, dacă nu vreţi să aveţi necazuri. 

Fecioară

Invidioasă, Fecioara cu greu se bucură de reuşita altora, dacă nu sunt persoane dragi cu adevărat sufletului lor. Când adversarii acestor nativi obţin o poziţie importantă, mai ales în afaceri, sunt în stare să îşi scoată toate armele posibile pentru a le pune piedici şi pentru a se asigura că succesul lor nu va fi de durată. Pe lângă acest lucru, aceste zodii îşi arată bucuria şi se laudă cu adevărat cu faptele lor mârşave. Aveţi mare grijă în privinţa lor, vă pot înjunghia pe la spate în cele mai neaşteptate momente. 

Capricorn

Capricornii ar face orice pentru a-şi atinge scopul. Când spunem orice, înseamnă chiar orice, indiferent dacă trebuie să mintă, să înşele sau să se comporte frumos cu persoane pe care nu le suportă în realitate. Se prefac fără să aibă mustrări de conştinţă, aşa că să nu fiţi surprinşi dacă într-o zi aflaţi că un Capricorn v-a jucat pe la spate pentru a obţine doar beneficii de pe urma voastră. În esenţă nu sunt oameni răi, doar că sunt de părere că în viaţă propria persoană trebuie să fie mereu pe primul loc şi nu contează dacă ceilalţi au de suferit.

Sursa