mamaplus.md

Copiii din zodia Vărsător au cele mai mari şanse să devină celebri

-
//
22.01.2019

Potrivit unui studiu, copiii născuţi între 21 ianuarie şi 19 februarie, adică în zodia Vărsător, au cele mai mari şanse de a deveni celebri. 

mamaplus.md

Experimentul, realizat de către trei elevi de liceu, a ajuns la această concluzie după o selecţie aleatorie a o sută de persoane faimoase şi apoi prin aflarea zilei lor de naştere. Deşi procesul de selecţie a fost aleatoriu, celebrităţile au fost alese din domenii diferite. Printre ei se numără cântăreţi, actori, atleţi, politicieni şi oameni de ştiinţă.

Privitor la celebrităţi, autorii au menţionat faptul că 60% dintre acestea erau în viaţă la momentul efectuării studiului, iar aproximativ 70% erau bărbaţi. Raportul a continuat să specifice faptul că, în rândul unui eşantion de 100 de persoane, au existat mai multe vedete din zodia Vărsător decât din alte semne zodiacale. 

Constatarea nu s-a schimbat atunci când eşantionul a fost mărit la 200 şi apoi la 300 de persoane. De fapt, corelaţia pozitivă dintre data naşterii şi faimă a crescut. 

Studiul a remarcat faptul că printre trăsăturile caracteristice ale vedetelor din Vărsător se numără prietenia, loialitatea şi originalitatea. 

Deşi niciun alt semn zodical nu a fost atât de consistent ca Vărsătorul, rezultatele au arătat că acesta este urmat de Leu şi Scorpion. 

Sursa