mamaplus

Cu ei nu-i de glumit! Cinci zodii care nu stau bine cu simțul umorului

-
//
19.07.2019

Simțul umorului este un exercițiu cam dificil pentru anumite persoane, care pur și simplu nu îl înțeleg, deși sunt simpatice. Totuși, tentativele lor de a spune ceva amuzant eșuează de cele mai multe ori. 

mamaplus

RAC
În cele mai multe dintre cazuri, nativii din Rac manifestă sentimente părintești față de persoane cu care interacționează. Iar părinții sunt, de regulă, serioși și severi. Reprezentanții acestei zodii nu înțeleg că viața nu este alcătuită din tragedii mai mici sau mai mari, unde nu e loc de veselie. Sunt în viață suficiente lucruri bune și frumoase, care te ajută să-ți încarci sufletul cu energii pozitive.

SCORPION
Foarte preocupați de propria persoană și de confortul personal, cei născuți sub acest semn zodical nu au aproape niciodată chef de glumă. Mai ales că poantele altora nu îi atrag și nici nu le trezesc încredere. Totuși, nu se poate spune că Scorpionii sunt total lipsiți de simțul umorului, dar glumele lor sunt răutăcioase, încadrându-se, mai degrabă, în categoria umorului negru. Unii apreciază acest fel de a fi, alții nu.

CAPRICORN
Născuți iarna, ei sunt firi reci. Nu le prea plac glumele, sunt mereu serioși, poate exegerat de serioși, spre amuzamentul celorlalți. Mai ales că nativii din Capricorn nu se dau în vânt după petreceri și nici nu așteaptă cu nerăbdare vacanțele. Cea mai mare parte a timpului o dedică muncii. Motiv pentru care, viața alături de ei pare destul de plictisitoare, lipsită de culoare. Au, în schimb, alte calități despre care vom vorbi cu altă ocazie.

FECIOARĂ
Serioși și pragmatici, nativii din Ferioară nu pricep rostul glumelor. Atenți la detalii și desfăcând mereu firul în patru, ei rămân la fel de distanți chiar și în compania prietenilor. Umorul lor nu este înțeles de toți, pentru că, improvizând, ei strecoară multe subînțelesuri. De aceea, ei cred că persoanele care nu se amuză de glumele lor sunt fie geloase, fie cinice. Umorul pentru ei nu este decât o posibilitate de a-și demonstra superioritatea.

BERBEC
Încăpățânați din fire, reprezentanții acestei zodii nu vor să râdă la glumele altora. Prin atitudinea lor, ei vor să spună, de fapt, că ”pot și eu, ce mare lucru”. Berbecii iau lucrurile ca atare, spre nemulțumirea celorlalți. Nu iartă când sunt tratați cu sarcasm.

Sursa