mamaplus

Este oare zodia ta compatibilă cu cea a copilului tău?

-
//
17.08.2019

Nu trebuie în niciun caz să lași zodia să îți dicteze modul în care îți educi copilul, însă trebuie să recunoaștem că de multe ori caracterul unei persoane este influențat și de zodia sa. Data nașterii este foarte importantă și poate să reprezinte o parte din personalitatea copilului, alături de moștenirea genetică și de educația pe care părinții i-o oferă.

mamaplus

Relația cu un copil născut în zodia BERBEC:
Aceșți copii solicită atenție, doresc să fie independenți și, de obicei se termină cu un temperament rău atunci când încerci să-i limitezi activitățile preferate. Acest lucru face ca disciplinarea unui copil Berbec să fie o sarcină dificilă. Poate cea mai bună modalitate de lucra cu un copil născut în zodia Berbec este de a creea o provocare și astfel aceștia vor trebui să dovedească faptul că este cel mai bun.
Zodii compatibile: Săgetător, Gemeni, Vărsător, Leu și Balanță

Relația cu un copil născut în zodia TAUR:
Nu forța copilul Taur să facă ceva. Acest lucru îl va face să fie încăpățânat, așa că cea mai bună metodă este să îi oferi dragoste și afecțiune, pentru ca ulterior să îți răspundă cu bunătatea lor. Nuanțele de roz și albastru pal pot fi calmante pentru bebelușul Taur. Ei sunt elevi dornici de învățare și o dată ce au asimilat cunoștinte, nu le mai uită. Încurajează-ți copilul să se exprime prin cuvinte, muzică sau artă, deoarece va exista o tendință de a-și ascunde sentimentele.
Zodii compatibile: Fecioară, Rac, Scopion, Pești, Capricorn

Relația cu un copil născut în zodia GEMENI:
Când ești părinte de un copil născut în zodia Gemeni, trebuie să te asiguri că îi oferi libertatea de a explora și de a investiga. Însă trebuie să-l înveți să facă distincția între iluzie și realitate, încurajându-l să spună adevărul.
Zodii compatibile: Vărsător, Balanță, Leu, Berbec, Săgetător

Relația cu un copil născut în zodia RAC:
Trebuie să îi oferi sprijin constant în a depăși situații dificile. Ei necesită atenția și dragostea părinților și doresc să fie îngrijiți și îmbrățișați. Ei sunt disciplinați și manierați. Acest lucru face să fie ușoară sarcina de a disciplina și educa un copil născut la mijloc de vară.
Zodii compatibile: Fecioară, Scorpion, Capricorn, Taur, Pești

Relația cu un copil născut în zodia LEU:
Când ești părinte de copil Leu asigură-i bani pentru a-l crește și libertatea de a experimenta. Din punct de vedere emotional, poate fi dramatic și ușor influențabil. Un copil Leu este de încredere și are nevoie de multă dragoste. Niciodată nu minți un copil Leu, deoarece acest lucru îl poate răni.
Zodii compatibile: Balanță, Săgetător, Vărsător, Gemeni, Berbec

Relația cu un copil născut în zodia FECIOARĂ:
Ar trebui totuși să îl indemni mai mult să iasă afară, pentru a-și face prieteni. Totodată îl poți sprijini spre a urma o carieră de artist. Copilul Fecioară este un copil timid și va deveni supărat dacă îl pui într-o situație grea, cum ar fi să se confrunte cu o mulțime. Acest lucru înseamnă că va avea nevoie de multă încurajare să mergă afară să-și facă prieteni.
Zodii compatibile: Taur, Scorpion, Rac, Capricorn, Pești

Relația cu un copil născut în zodia BALANȚĂ:
Ca un părinte de copil Balanță trebuie să te asiguri că îi oferi acestuia atenția și afecțiunea necesară. De la o vârstă fragedă aceștia sunt în mod natural de fel foarte blânzi și îi vor încânta pe ceilalți cu eleganța lor. Nu pune copilul Balanță într-o situație în care să fie nevoie să aleagă, deoarece nu le place să fie grăbiți.
Zodii compatibile: Gemeni, Săgetător, Berbec, Leu, Vărsător

Relația cu un copil născut în zodia SCORPION:
Tu, ca părinte, va trebui să găsești o modalitate tacticoasă pentru a-ți ghida copilul, asfel încât să-l ții departe de astfel de situații sau obiecte. Copilului Scorpion îi place să fie onest și dorește același lucru de la părinții sau prietenii săi. Le place ca oamenii să fie loiali și de obicei au ca prieteni copii mai puternici sau mai mari decât ei.
Zodii compatibile: Rac, Fecioară, Taur, Capricorn, Pești

Relația cu un copil născut în zodia SĂGETĂTOR:
Aceștia sunt caractere sociabile, și ar trebui să li se permită să aibă orice posibilitate de a socializa. Nu trebuie să fii posesiv cu copilul Săgetător, deoarece aceștia sunt persoane iubitoare.
Zodii compatibile: Berbec, Vărsător, Gemeni, Balanță, Leu

Relația cu un copil născut în zodia CAPRICORN:
Capricornii sunt cunoscuți pentru starea de spirit melancolică și nu sunt de obicei foarte entuziaști în a-și face prieteni sau a sta în aer liber. Tu ar trebui să încurajezi copilul să meargă și să-și facă prieteni. Acești copii au memorie bună și capacitate bună de concentrare. Fii un părinte apreciativ și Capricornul tău va fi om viitor om de știință, inginer sau constructor.
Zodii compatibile: Taur, Scorpion, Pesti, Rac, Fecioară

Relația cu un copil născut în zodia VĂRSĂTOR:
Copilul Vărsător poate uneori să-și piardă încrederea de sine și, de aceea tu, că părinte. trebuie să-ți încurajezi copilul pentru eforturile lui. Ei vor dori să aibă mulți prieteni, deși doar câțiva vor fi foarte apropiați și cu care vor împărtăși o legătură specială.
Zodii compatibile: Balanță, Leu, Berbec, Săgetător, Gemeni

Relația cu un copil născut în zodia PEȘTI:
Această natură non-agresivă conduce adesea la o slăbiciune, deoarece ei nu sunt niciodată capabili să fie adversari mai puternici. Va trebui să urmărești acest lucru și să-ți înveți copilul o strategie de a face față unor astfel de situații. Copiii Pești sunt genul creativ și fac față cu brio la concursuri de pictură sau în echipa de teatru, dar copilul Pești va sta timid deoparte dacă va veni vorba de sport și jocuri.
Zodii compatibile: Scorpion, Taur, Fecioară, Capricorn, Rac

Sursa