Femeia Vărsător: Cum este într-o relație, în familie și într-o partidă de sex

Femeia Vărsător: Cum este într-o relație, în familie și într-o partidă de sex

-
//
12.02.2018

Femeia Vărsător, din dorința de a combate inegalitățile de gen, riscă să se masculinizeze. Ceea ce o salvează întotdeauna este plăcerea de a fi, totuși, femeie, cu toată eleganța și strălucirea de rigoare. Alteori, este posibil să reacționeze la dificultăți și refuzuri în mod teatral, aproape isteric, însă rotițele vor merge nestingherit în spatele acestor scene. Fiind preocupată de soarta fiecăruia și a tuturor, i se potrivește o carieră didactică, în medicină și asistență sanitară sau în asistență socială.

Femeia Vărsător: Cum este într-o relație, în familie și într-o partidă de sex

Soția Vărsător

Femeia Vărsător, în lupta ei pentru a nu fi mai prejos decât bărbatul, devine uneori rigidă, tăioasă, intransigentă. Inima ei poate fi deblocată cu gesturi foarte subtile care să dovedească o înțelegere profundă a naturii ei interioare luxuriante.

Mama Vărsător

Ca mamă, cineva ar fi bine s-o tempereze, pentru că e genul de pasăre care-și aruncă puiii în apă, convinsă că vor înota instinctiv; apoi aleargă în sus și-n jos pe mal, cu sloganuri mobilizatoare. Le cere mult, uitând de limitările specifice vârstei. Dar o face în așa fel încât obține, în cele din urmă, ceea ce și-a propus, iar copiii o divinizează pentru toate eforturile la care i-a supus.

Amanta Vărsător

Gata oricând de experimente sexuale din cele mai ciudate, femeia din Vărsător are și o experiență bogată în materie de sex, așa că știe ce își dorește un bărbat. Cunoaște tot felul de tehnici exotice gata testate de ea care îi dau pe spate pe partenerii ei de sex.

Compatibilitate

Vărsătorul prezintă:

  •  compatibilitate excelentă cu Berbec, Gemeni, Balanță
  •  incompatibilitate cu Taur, Rac, Fecioară

Sursa: avantaje.ro