mamaplus

Horoscop 3 aprilie: Unele zodii vor avea parte de salarii majorate, altele se vor logodi

-
//
03.04.2019

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019 aduce previziuni astrale și, totodată, sfaturi pentru toate zodiile. Astăzi, unii nativii pot fi ceruți în căsătorie sau ei înșiși pot face o cerere persoanei iubite.

Berbec - Cei născuți în zodia Berbec este posibil să simtă o dorință puternică de a sta de vorbă cu ei înșiși, de a-și pune cele mai profunde întrebări posibile. Fie metaforic vorbind, fie pur și simplu că se așază în fața oglinzii, nativii ar putea obține niște răspunsuri esențiale pentru echilibrul lor, dar și pentru evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate favoriza întâlnirea cu o persoană din trecut, o persoană cu care au avut o relație karmică și pot constata că au depășit momentul, au iertat.

Taur - Cei născuți în zodia Taur pot avea ocazia de a pune la cale un plan financiar cu un prieten, un plan comun care să le aducă niște venituri în plus. În unele cazuri, nativii pot primi o sumă de bani rezultată dintr-o datorie mai veche. Nu este exclus nici ca un prieten să le ceară o sumă de bani împrumut și nativii să se arate foarte îngăduitori, mai ales dacă este vorba de o situație care stârnește emoție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să încerce să-și valorifice talentele artistice.

Gemeni - Cei născuți în zodia Gemeni pot avea șansa de a pune în practică un plan, o idee ingenioasă la locul de muncă. Nativii care până acum au luptat pentru atingerea unui obiectiv, în special profesional vorbind, acum vor culege roadele. În funcție de domeniul în care activează, unii pot primi premii și medalii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să fie în centrul atenției, să se bucure de adulație și aprecieri.

Rac - Cei născuți în zodia Rac trec prin aceeași etapă a dorinței de clarificare a unor principii de viață, însă acum vor avea parte de toată înțelepciunea necesară pentru a-și limpezi gândurile. Unii nativi se pot apuca să învețe o limbă străină sau să studieze un domeniu nou, cel mai probabil legat de zona ezoterică, spirituală, filozofică, religioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană care să-i îndrume din punct de vedere spiritual.

Leu - Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de niște discuții pe teme financiare cu prietenii sau cu persoana iubită. Nativii pot pune la punct un proiect care să le ofere un venit suplimentar și se vor dovedi foarte ingenioși în promovarea acestuia și punerea în aplicare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce discuții legate de o moștenire. Unii nativi se pot ocupa de acte juridice pentru a intra în posesia unui bun de patrimoniu.

Fecioară - Cei născuți în zodia Fecioară au șansa astăzi de a negocia un parteneriat sau de a semna un contract care să le aducă inclusiv beneficii legate de statutul profesional. Mai degrabă s-ar înregistra succese dacă este vorba de locul de muncă, decât dacă este vorba de o afacere personală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se bazeze pe comunicare pentru atingerea țelurilor.

Balanță - Cei născuți în zodia Balanță pot trece la un alt nivel la locul de muncă și nu este exclus ca această oportunitate să le vină în urma finalizării unor studii sau în urma obținerii unei diplome. Este posibil să se discute inclusiv o mărire a salariului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a-și îmbunătăți relația cu frații, rudele apropiate.

Scorpion - Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să-și valorifice talentele creative deoarece contextul astrologic le favorizează, într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcție și de resursele artistice de care dispun, îmbunătățirea veniturilor pe această cale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce susținere din partea persoanei iubite. Nativii care sunt părinți s-ar putea bucura de reușita copiilor, posibil de câștigarea unei competiții, unui concurs.

Săgetător - Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să prindă aripi acum și să facă o cerere în căsătorie sau, cel puțin, să se mute alături de persoana iubită. Pentru unii nativi poate fi o întoarcere la valorile strămoșești, la părinți, însă pentru cei mai tineri poate fi un imbold de a-și forma propria familie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a încheia cu succes un parteneriat în zona de afaceri, profesională.

Capricorn - Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să facă un pas important legat de locul de muncă. Nativii pot obține prin comunicare și negociere întocmai ceea ce-și doresc din punct de vedere profesional. Sunt foarte avantajați cei care au afaceri de familie sau sunt implicați în proiecte alături de frați, părinți, rude apropiate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să se detensioneze după o perioadă destul de încărcată și, totodată, să-și îmbunătățească starea generală de sănătate (starea de spirit).

Vărsător - Cei născuți în zodia Vărsător pot cunoaște persoane importante prin intermediul locului de muncă care să le facă un favor, poate să le dea o idee sclipitoare pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Pe de altă parte, unii nativi, în special care se află în relații de lungă durată, pot aduce în discuție extinderea familiei, conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător oferă ocazia de a se relaxa prin intermediul unor activități artistice, culturale.

Pești - Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de un dialog lămuritor, foarte personal și intim, cu cineva din familie, cu precădere cu un părinte sau cu cineva mai în vârstă. Nativii se pot interesa de copilăria lor cu scopul de a se regăsi mai bine în prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le favorizează o reamenajare, redecorare a locuinței sau chiar o mutare, o schimbare temporară de domiciliu.

Sursa