Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

-
//
06.06.2016

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Noi putem doar presupune cum va fi prima lună de vară, însă stelele ştiu despre viitor mult mai multe! Vă prezentăm în continuare horoscopul întocmit de Alexandra Vassermann. Fie ca sugestiile astrologului să vă fie utile şi să vă apere de probleme.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Berbeci luna iunie va fi marcată de scurte călătorii, activităţi legate de documente, acte, informaţii, precum şi relaţii cu persoanele cunoscute, cu fraţii şi surorile, cu vecinii, dar şi cu oameni pe care abia îi cunoaşteţi. Este perioada perfectă pentru a aplica la instituţii de învăţământ superior sau pentru a frecventa anumite cursuri, la care aţi visat demult. 

✔ Muncă

Perioada 8-9 iunie este una nefavorabilă, legată de conflicte şi certuri în sfera financiară. Nu semnaţi documente financiare! 13 şi 14 iunie sunt date benefice pentru lansarea proiectelor informaţionale, legate de tehnologiile performante. Perioada de până la 30 iunie este marcată de noi orientări şi accente ale activităţii pentru următorii doi ani.

✔ Dragoste

Pe 12 şi 13 iunie există o probabilitate înaltă să cunoaşteţi, prin intermediul corespondenţei electronice, o persoană nouă şi interesantă. Dacă sunteţi deja implicaţi într-o relaţie, problema principală va fi reprezentată de comunicare: petreceţi mai mult timp împreună cu persoana dragă, discutaţi cărţile citite şi filmele vizionate, într-un cuvânt, cultivaţi-vă spiritual împreună.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Tema principală a Taurilor în luna curentă vor fi banii şi mijloacele de câştig al acestora. Având în vedere că toate planetele personale au părăsit semnul Taurului, adică au ieşit din zona dumneavoastră de confort, a venit timpul să gândiţi şi să acţionaţi. Acceptaţi propunerile privind noi joburi, precum şi orice oferte de câştig suplimentar. Dar această perioadă poate accentua şi risipa dumneavoastră – nu faceţi cumpărături mari luna curentă.

✔ Muncă

În această lună Taurii se vor ocupa cu ceea ce ştiu ei mai bine – munca. Îi aşteaptă activităţi obişnuite, de rutină, cu care s-au obişnuit deja. Dar e posibil să beneficieze şi de o majorare a veniturilor sau o suplimentare a salariului. Nu uitaţi însă să munciţi cu zel şi tenacitate.

✔ Dragoste

Venera se va afla, luna curentă, în semnul Gemenilor, iar aceasta înseamnă că discuţiile, contactele şi comunicarea vor domina în relaţiile dumneavoastră. Dacă sunteţi singur, există o mare probabilitate să vă întâlniţi dragostea în cercul prietenilor dumneavoastră.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Dragi Gemeni, iunie este luna dumneavoastră, luna în care mulţi vă sărbătoriţi ziua de naştere, iar aceasta înseamnă că pentru dumneavoastră începe un Nou an. Veţi fi centrul atenţiei oricărei petreceri sau companii. Aveţi grijă de dumneavoastră, de corp, de frumuseţe, începeţi să frecventaţi sala de sport sau salonul de înfrumuseţare, pentru a vă îmbunătăţi exteriorul.

✔ Muncă

Începutul lunii este o perioadă benefică pentru atragerea investitorilor mari sau înţelegeri corporative. Manifestaţi-vă la locul de muncă, îmbrăcaţi-vă frumos, atrageţi atenţia asupra dumneavoastră. În general, însuşi procesul de lucru vă va interesa mai puţin, comparativ cu modul în care vă percep şefii, colegii şi partenerii de muncă.

✔ Dragoste

În această lună veţi străluci ca niciodată, iar partenerul va fi gata să facă orice pentru dumneavoastră. Atrageţi atenţia asupra persoanei dumneavoastră printr-un singur mod – având grijă şi iubindu-vă. Credeţi-mă, relaţiile dumneavoastră se vor îmbunătăţi: pentru ca să vă iubească cei din jur, trebuie să vă iubiţi dumneavoastră înşivă.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Raci, iunie este luna totalizării anului trecut, „culegerii” rezultatelor şi evaluării succeselor obţinute. Petreceţi puţin timp în singurătate, gândiţi-vă la persoana proprie, la ceea ce aţi obţinut anul trecut. Încheiaţi-vă corect anul. Din data de 5 începe un ciclu nou, care trebuie să aducă lucruri bune în ceea ce priveşte dragostea, precum şi momente plăcute legate de bani. Din 6 până pe 8 iunie este timpul perfect să vă ocupaţi de casă, să faceţi curăţenie, să vă îmbunătăţi relaţiile cu copiii. 

✔ Muncă

Veţi fi forţaţi să refaceţi şi să modificaţi anumite proiecte vechi, neterminate. Revizuiţi toate contractele încheiate, citiţi-le încă o dată. Dacă aţi încercaţi să perfectaţi anumite documente, dar nu aţi reuşit, acum este timpul perfect să încercaţi încă o dată.  

✔ Dragoste

Nu este cea mai bună perioadă pentru încheierea unor relaţii noi. Dacă sunteţi singuri, nu vă grăbiţi, fericirea dumneavoastră este încă înainte. Iar cât priveşte Racii care şi-au găsit deja perechea, relaţiile de cuplu vor fi stabile şi fără modificări.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Lei, această lună va fi consacrată prietenilor, petrecerilor şi distracţiilor. În zilele de 13 şi 14 este o perioadă favorabilă pentru realizarea proiectelor legate de editare şi reclamă, precum şi pentru proiectele informaţionale şi de tehnologii avansate. Din 21 începe o perioadă de reducere a activităţii. Este timpul pentru singurătate şi meditare. Acordaţi o atenţie sporită sănătăţii. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru conceperea planurilor de viitor.

✔ Muncă

Lucraţi în colectiv, fiţi parte a echipei, asumaţi-vă rolul de lider. Dacă echipa îşi dorea de mult timp anumite schimbări, dar nimeni nu avea curajul să informeze conducerea despre acestea, stelele recomandă un Leu pentru realizarea acestei funcţii – şeful va accepta orice informaţie sau idee care vine de la el.

✔ Dragoste

Relaţiile cu cea de-a doua jumătate nu vor fi prioritare pentru Lei luna aceasta, mult mai importante vor fi pentru ei prietenii şi hobby-urile. Petreceţi mai mult timp cu prietenii comuni, pentru a evita scandalurile în cuplu.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În cazul Fecioarelor, iunie este luna perfectă pentru muncă, dezvoltare profesională avansare în carieră. Din 23 iunie şi până la sfârşitul lunii soarta vă oferă o mare şansă să atingeţi culmile şi schimbările dorite. În această lună veţi fi unul dintre „angajaţii exemplari” şi se prea poate că veţi fi răsplătiţi pe măsură.

✔ Muncă

Tema principală în această lună va fi, pentru Fecioare, munca. Dar nu vorbim aici despre munca în sine, de rutină, ci despre posibilităţile de a vă realiza planurile şi ambiţiile. Este înaltă probabilitatea de avansare pe scara ierarhică.

✔ Dragoste

Relaţiile de dragoste vor trece pe planul doi, însă este foarte posibil să vă îndrăgostiţi şi să legaţi nişte relaţii la locul de muncă sau cu o persoană legată nemijlocit de munca dumneavoastră.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Dragi Balanţe, mergeţi în concediu, iunie este luna călătoriilor, odihnei şi excursiilor. Balanţele care îşi doresc de mult timp să îşi continue studiile sau să obţină studii superioare – este timpul perfect să o faceţi. Zilele de 13 şi 14 sunt o perioadă favorabilă pentru realizarea proiectelor legate de editare şi reclamă, precum şi pentru proiectele informaţionale şi de tehnologii avansate. Vizitaţi expoziţii, prezentări, înscrieţi-vă, în sfârşit, la cursuri.

✔ Muncă

Nu prea aveţi chef de muncă luna aceasta, gândul vă este mai degrabă la concediul mult aşteptat şi la variantele de odihnă. Mergeţi în vacanţă!

✔ Dragoste

Aveţi grijă de jumătatea dumneavoastră şi plecaţi împreună undeva peste hotare – aceasta va întări relaţiile dintre dumneavoastră şi vă va permite să vă relaxaţi. Balanţele singure au şansă să îşi găsească o persoană apropiată, însă vă va lega nu atât dragostea, cât interesele comune.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În cazul Scorpionilor, iunie este perioada perfectă pentru contractarea de credite, efectuarea de investiţii şi alte activităţi legate de banii străini, precum şi pentru conceperea unui copil sau stabilirea unor relaţii apropiate. Pentru Scorpionii născuţi în a doua treime a lunii vor fi actuale problemele financiare şi de moştenire. Există şansa apariţiei unui investitor sau a unui protector cu influenţă.

✔ Muncă

Munca comună în parteneriat este cel mai bun lucru care se poate întâmpla cu dumneavoastră luna curentă. Dacă aveţi oferte de investiţii, acceptaţi-le. Investiţi banii în afaceri, luaţi credite, toate acestea vă vor aduce succes.

✔ Dragoste

Relaţii apropiate, romantism, lumânări şi întâlniri amoroase – de toate acestea aveţi nevoie luna curentă. Invitaţi-vă jumătatea la o întâlnire romantică, petreceţi mai mult timp în doi.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Săgetători, cele mai importante vor fi, în această perioadă, relaţiile cu partenerul de viaţă sau cu partenerii de afaceri. Perioada dintre 20 şi 30 iunie va fi foarte reuşită pentru Săgetători. Vor exista posibilităţi favorabile pentru realizare personală şi financiară. Sunt posibile fluxuri mari de capital şi creşterea veniturilor din muncă sau afacere.

✔ Muncă

Încheiaţi contracte, sunaţi, în sfârşit, partenerul pe care aţi vrut să îl contactaţi de mult, dar nu aveaţi suficient curaj. Încheiaţi tot felul de înţelegeri, afaceri şi contracte. Însă reţineţi: în afaceri nu trebuie să participe mai mult de două persoane – dumneavoastră şi partenerul dumneavoastră.

✔ Dragoste

Săgetătorii singuri îşi vor dori, în sfârşit, dragoste, romantism şi relaţii stabile. Aveţi toate şansele să întâlniţi o astfel de persoană. Relaţiile vor avea ca origine interesele comune, dar se pot transforma, cu timpul, în dragoste adevărată.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Carpicorni este recomandabil, luna curentă, să se ocupe de sănătate, să meargă pe la medici, să facă investigaţii, să ţină regim, să practice sportul, cu alte cuvinte, să aibă grijă de sine.

✔ Muncă

Luna curentă Capricornii vor dori să lucreze cât mai mult şi cât mai târziu, să termine toate proiectele şi rapoartele, pentru ca să îşi poată planifica, cu încredere, vacanţa în luna iulie.

✔ Dragoste

Capricornii, luna aceasta, vor avea „relaţii” doar cu munca. Vă veţi vedea partenerul de viaţă mult mai rar decât colegii de serviciu. Dar nu uitaţi despre odihna şi timpul petrecut în comun, pentru că, altfel, „hărnicia” dumneavoastră poate avea repercusiuni negative asupra relaţiilor de cuplu.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Luna iunie este, pentru Vărsători, perioada întâlnirilor romantice, rendez-vous-urilor, cafenelelor, restaurantelor, expoziţiilor şi parcurilor. Este, de asemenea, timpul potrivit pentru comunicarea cu copiii. Petreceţi mai mult timp împreună.

✔ Muncă

Pentru iunie este caracteristică o atitudine uşuratică a Vărsătorilor faţă de lucru. Veţi vrea să vă distrageţi mai mult, să vă odihniţi, să aveţi grijă de voi şi de viaţa personală. Zilele de 13-14 iunie sunt favorabile pentru lansarea proiectelor informaţionale şi distractive, pentru scurte călătorii spontane în locuri neobişnuite şi exotice.

✔ Dragoste

Există o şansă foarte mare ca luna aceasta să întâlniţi persoana potrivită. Veţi atrage toate privirile sexului opus. Veţi simţi dorinţa şi nevoia să construiţi nişte relaţii romantice sau să aduceţi puţin romantism în relaţiile existente.

Horoscop iunie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Peştii trebuie să acorde luna aceasta mai multă atenţie familiei, părinţilor, casei. Trebuie să vă ocupaţi de reparaţia şi amenajarea locuinţei, de confortul acesteia. Sunt posibile şi accese de mărinimie, pe care trebuie, totuşi, să le controlaţi.

✔ Muncă

Munca va părea cam dificilă Peştilor, care doresc odihnă, vacanţă, noi impresii sau, pur şi simplu, timp de calitate petrecut cu familia. Nu vă lipsiţi de aceste posibilități.

✔ Dragoste

Împreună cu partenerul vă veţi ocupa de problemele familiei sau ale părinţilor. Este timpul ideal pentru a sta acasă şi a privi filme romantice în braţele persoanei iubite.

Dragi cititori ai Mamaplus.MD, vă dorim ca informațiile obținute din horoscop să vă fie utile și să vă ajute la evitarea neplăcerilor, dar vrem să vă amintim că acestea sunt doar informații generale. Un horoscop mai exact și mai informativ este cel întocmit de astrolog special pentru dumneavoastră!