Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

-
//
03.05.2016

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

A început luna mai, iar aceasta înseamnă că suntem iarăși pregătiți să vă bucurăm cu un horoscop exclusiv de la astrologul Alexandra Vassermann. Cum să alegem prioritățile, de ce să ne conducem la luarea deciziilor, să alocăm mai mult timp vieții personale sau serviciului – răspunsurile la aceste și la alte întrebări vă așteaptă în continuare.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Berbeci tema principală a acestei luni vor fi banii – venituri, costuri, cheltuieli, cumpărături, prime, onorarii. Veți depune mai multe eforturi pentru a câștiga mai bine și vă veți permite să cumpărați ceea ce vă doriți de mult timp. În luna mai vă puteți confrunta cu defecțiuni ale mașinii, electrocasnicelor, dar și cu mușcături de insecte, de aceea fiți foarte atenți.

✔ Muncă

Dacă luna trecută ați fost interesați mai degrabă de însuși procesul de muncă, asumându-vă anumite funcții de lider, în această lună veți fi preocupați mai mult de rezultatele financiare ale activității. Ați putea avea niște cheltuieli mari luna aceasta. Dacă visați de mult la o cumpărătură mare, dar nu aveați curaj să o faceți, luna mai este cea mai prielnică perioadă pentru acest lucru. Fiți pregătiți pentru o perioadă mai agitată: se pare că vă apucați de prea multe lucruri odată și aceasta nu aduce rezultatele dorite.

✔ Dragoste

Vă doriți dragoste liniștită, confortabilă și comodă, dar nu pasiuni arzătoare și discuţii contradictorii. Întreaga lună veți face și veți primi cadouri. Cu toate acestea, dragostea nu va constitui tema principală a lunii mai, pe primul plan vor ieși banii. Nu veți reuși să construiți noi relații, în schimb cineva din trecut ar putea reveni în viaţa dumneavoastră. Apropo, dacă veți încerca să reanimați relațiile trecute, această nouă încercare ar putea fi mai de succes ca prima. Chiar dacă veți face cunoștință cu cineva în luna mai, cel mai probabil aceste relații nu vor fi de durată.

Stelele vă oferă șansa să vă demonstrați talentele și să arătați de ce sunteți capabili. Laitmotivul lunii va fi „Eu însumi”. Consacrați luna mai sănătății, corpului, imaginii și frumuseții – vă puteți schimba garderoba, frecventa o sală de antrenamente sau un curs de masaj. Acum corpul dumneavoastră are nevoie de sprijin și ajutor. Alintați-vă cu mâncare gustoasă și plimbări la aer liber.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

✔ Muncă

A venit timpul să ieșiți din umbră. Luați-vă inima în dinți și mergeți la șefi: cu idei noi și propuneri inovative. Dacă aveți o afacere proprie, a venit timpul să vă gândiți la dezvoltarea sau extinderea acesteia. Dar cel mai important: până la 22 mai nu ar trebui să inițiați proiecte noi, faceți doar planuri, iar după 22 le puteți transpune în viață. Și mai bine ar fi să reveniți la proiectele pe care ați încercat cândva să le realizați, dar nu ați reușit. La sfârșitul lunii ați putea comite niște greșeli la serviciu sau în calcule – fiți mai atenți.

✔ Dragoste

Venera se afla în Taur, de aceea veți simți o dorință intensă de a vă ocupa de frumusețea corpului dumneavoastră, de a „înflori”. Veți simți asupra dumneavoastră atenția celor din jur. Dar relațiile nou-întemeiate vor fi neserioase. De aceea clarificați-vă cele vechi, iar pe cele noi lăsați-le după 22 mai. Ele vă vor aduce multe emoții, pasiune și dragoste.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Având în vedere că aceasta este ultima lună, a 12-a, înainte de ziua de naștere a Gemenilor, sarcina dumneavoastră principală în mai este să faceți totalurile anului trecut, să analizați unde ați greșit și ce ar trebui să corectați în anul viitor. Totodată, evaluați și succesele, domeniile unde ați reușit să ajungeți pe culmile succesului. Este o perioadă de acalmie, nu trebuie să vă avântați în luptă și să construiți planuri noi, lăsați-le pentru după ziua de naștere. Veți simți că nu toate lucrurile sunt deschise și înțelese în multe sfere ale vieții dumneavoastră. Nu trebuie să clarificați acum cine vă este prieten și cine – dușman, mai bine meditați, vizitați locuri sfinte, alocați timp sufletului dumneavoastră, lumii interioare.

✔ Muncă

Trebuie să refaceți și să modificați anumite proiecte vechi, neterminate. Revizuiți toate contractele încheiate, recalculați-le. Dacă ați încercat în trecut să perfectați anumite documente și nu ați reușit, acum este timpul ideal să mai încercați o dată. Noile proiecte nu vor fi de succes, pentru că se vor dezvolta foarte lent.

Dragoste

Probabil nu veți înțelege prea bine în ce direcție se dezvoltă relațiile dumneavoastră. Este probabil ca înțelegerea relațiilor actuale să fie un pic distorsionată. Datorită lui Mercur retrograd, există o probabilitate înaltă de revenire a relațiilor anterioare, precum de dezvoltare a unor „relații virtuale”, la distanță.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru dumneavoastră luna aceasta vor fi importanți prietenii, veți participa la multe petreceri și sărbători. Veți lua parte activ în viața unuia dintre prieteni. Dacă aveți copii, cel mic va cere o atenție maximă din partea dumneavoastră. Luna aceasta vi se poate împlini un vis mai vechi.

✔ Muncă

Echipele vor fi foarte importante pentru dumneavoastră în această lună. Astrele recomandă să nu faceți totul de unul singur, ci să distribuiți obligațiile între un grup de persoane. Veți simți că anumite persoane influente vor să vă ajute. Mercurul retrograd vă va forța să vă opriți și să terminați trebuirile mai vechi. Este posibil să aveți niște deplasări în locuri în care ați mai fost.

✔ Dragoste

Admiratori, complimente, întâlniri romantice – veți simți că sunteți iubiţi, dar nu este neapărat să vă îndrăgostiți și dumneavoastră. Veți simți o atenție sporită, dar nu veți fi prea interesați. Veți avea posibilitatea să îmbunătățiți relațiile actuale, însă doar prin certuri și discuții contradictorii. În general, luna este liniștită, fără excese și situații excepționale.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Tema principală pentru Lei în luna mai va fi lucrul, cariera, avansarea profesională, businessul – adică tot ce este legat de carieră. Această lună vă poate aduce o avansare. Scopurile pe care vi le propuneți se vor realiza. Veți fi foarte vizibili pentru șefi, veți fi chemați, lăudați și dați ca exemplu pentru colegi. 

✔ Muncă

O lună foarte importantă în sens profesional, o lună a mișcării înainte. Dacă nu aveți un serviciu, veți șanse să vă găsiți unul, dar nu vă angajați până la 22 mai, pentru că Mercur retrograd nu favorizează începerea de noi proiecte. În schimb revenirea la fostul serviciu sau fosta funcție va fi cu succes pentru Lei. Există posibilitatea ca cineva să vă restituie o datorie mai veche sau să vă plătească pentru un lucru făcut anterior.

✔ Dragoste

Chiar și problemele amoroase vor fi legate, luna aceasta, de muncă. Nu este exclus un roman cu șeful sau o persoană sus-pusă. Sau pur și simplu conducerea va avea o atitudine binevoitoare față de dumneavoastră. Este posibil ca unii dintre Lei să decidă să își oficializeze relațiile luna aceasta. În viața dumneavoastră ar putea reveni o persoană din trecut, cu care ați putea relua relațiile de dragoste, în special în perioada dintre 10 și 15 mai. 

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Cele mai importante teme pentru Lei în luna mai sunt cele legate de călătorii, țări îndepărtate, străini, planificarea concediului și tot ce este legat de străinătate. Dar și instituții de învățământ superior, știința și problemele juridice. Nu este exclus ca Fecioarele să fie nevoite să apeleze, luna aceasta, la notari sau avocați pentru obținerea unei consultații juridice. Este posibilă eliberarea și primirea unor documente oficiale.

✔ Muncă

Luna aceasta veți contacta cu persoane din țări străine. Dacă lucrați în domeniul juridic sau al învățământului, această luna va fi una foarte favorabilă. Dacă trebuie să susțineți o teză de  doctorat, nu amânați. Luna mai este cea mai bună opțiune pentru aceasta. În această perioadă este foarte importantă și revizuirea unor proiecte vechi. Veți experimenta mai multe întoarceri în trecut. Veți avea de a face și cu un volum mare de lucru, pe care va trebui să îl descurcați. Revizuiți-vă treburile neterminate și încercați să le terminați.

✔ Dragoste

O întâlnire cu oameni de departe, de altă naționalitate, altă religie sau cu o persoană care a emigrat demult în altă țară. Cel mai probabil, este vorba despre o persoană pe care o cunoașteți deja. O perioadă bună pentru dragoste este între 8 și 11 mai.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Laitmotivul lunii mai pentru Balanță sunt banii străini, creditele, impozitele, datoriile, investițiile. Este posibil să beneficiați de bani din partea unor terți, pe care va trebui să îi gestionați, sau veți fi nevoiți să restituiți o datorie mai veche. În plus, ați putea avea niște cheltuieli mari. S-ar putea întâmpla să vă confruntați cu schimbări neașteptate, bruște. Nu este exclus să fiți nevoiți să cumpărați a doua oară un anumit lucru, deoarece primul se va strica sau va ieși din funcțiune.

✔ Muncă

Schimbări majore în ceea ce privește serviciul. Este posibil să se schimbe conducerea, să fie desființată secția sau angajate alte persoane, în orice caz, vor avea loc schimbări. Dacă sunteți în căutare de serviciu, este posibil să găsiți ceva potrivit pentru dumneavoastră, dar nu ieșiți la muncă până la data de 22. Unele Balanțe ar putea pleca de la serviciul actual sau schimba locul de muncă. Există și o risc major de boală, de aceea aveți grijă de dumneavoastră. Veți fi nevoiți să vă schimbați și să modificați proiectele vechi. Nu este bine să faceți cumpărături mari luna aceasta. 

✔ Dragoste

Este luna relațiilor apropiate, intime. Puteți experimenta legături pasionale, romane incendiare, dar foarte probabil acestea nu vor fi serioase. Este posibilă reluarea unor relații trecute. Ați putea simți nevoia de a revizui relațiile cu partenerul/partenera. O perioadă bună este între 8 și 11 mai, este perioada de armonizare a relațiilor, de întâlniri amoroase. Ultima decadă a lunii mai va fi plină de fericire și succes pentru Balanțe.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Pentru Scorpioni, tema principală a lunii mai vor fi parteneriatele și relațiile cu alte persoane. După 9 mai, când Jupiter se va întoarce din mișcarea sa retrogradă, Scorpionii nu vor mai simți nici un fel de piedici și vor vrea să își realizeze planurile trasate anterior. Însă realizarea lor trebuie începută după 22 mai. Vă puteți confrunta cu defecțiuni ale automobilului sau electrocasnicelor, ceea ce va reprezenta, pentru dumneavoastră, cheltuieli semnificative. Din 27 mai vă veți simți foarte activ, plin de forțe și de dorința de a merge înainte.

✔ Muncă

Nu trebuie să munciți de unul singur, este bine să vă căutați un coleg, un partener, un ajutor. În caz contrar, dacă vă veți asuma toate responsabilitățile, este posibil să apară conflicte și situații neplăcute la serviciu. De asemenea, luna aceasta ar fi bine să nu stați acasă, să nu lucrați în singurătate, ci să ieșiți în lume, să vă manifestați, să frecventați anumite evenimente publice. Nu începeți proiecte sau lucrări noi, este mai bine să le terminați pe cele vechi. După data de 10 veți avea șansa unor câștiguri materiale. Veți fi nevoiți să vă agitați cam mult pentru soluționarea unor probleme materiale, dar aceste eforturi nu vor fi în van. 

✔ Dragoste

Este luna dragostei pentru Scorpioni. Relațiile vor fi importante pentru dumneavoastră luna aceasta. Veți simți dorința de a avea un sprijin în cineva sau de a îmbunătăți relațiile existente. În perioada dintre 8 și 11 mai, Scorpionii singuri au o șansă bună să cunoască pe cineva, însă este mai bine să lăsați începerea unor relații pentru după 22, pentru că există o probabilitate mare ca ele să nu fie de durată.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Laitmotivul acestei luni pentru Săgetători este munca. Dar nu cariera, nu avansarea profesională, ci munca de rutină. Săgetătorii care planificau de mult timp să meargă la medic sau să efectueze niște investigații le recomandăm să o facă în luna mai. Există probabilitatea ca vechile boli să recidiveze. Iar Săgetătorii care își doresc un animal de copilărie, luna mai este luna perfectă pentru acest lucru.

✔ Muncă

Este posibil ca luna aceasta să fiți cuprinși de o dorință nemărginită de a munci, ceea ce, de fapt, nu vă este specific. De exemplu, colegul dumneavoastră va pleca în concediu și veți fi forțați să lucrați pentru doi, sau poate că vă veți căuta un al doilea job. Veți fi foarte puternici luna aceasta. Pentru Săgetătorii casnici, luna mai va fi marcată de munca de rutină în casă. Este posibilă o avansare în carieră sau o mărire de salariu, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă ați mers spre el timp îndelungat, adică nu va fi o avansare spontană, ci mult așteptată.

✔ Dragoste

Tema dragostei și a muncii se încrucișează luna aceasta, putând conduce la aventuri la locul de muncă sau întâlniri datorate serviciului. Există și probabilitatea de reluare a unor relații anterioare, este posibilitatea să reîntâlniți prima iubire sau o fostă iubire.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Mai este o lună favorabilă pentru Capricorni. Temele principale ale lunii vor fi copiii, dragostea, pasiunea, dar și hobby-urile, arta, distracțiile, concediul și plăcerile. Pe Capricorni îi așteaptă noi oportunităţi financiare și posibilități de extindere în afaceri, pentru atingerea scopurilor. Veți simți cum mă mișcați cu încredere înainte. 

✔ Muncă

Capricornii nu vor avea mare chef de muncă luna aceasta. Dacă aveți posibilitate să plecați în concediu, nu o ratați. Dacă nu aveți o astfel de posibilitate, atunci munca nu va cere mari eforturi, nu vă veți implica pe deplin. Propuneți idei interesante, manifestați-vă potențialul creativ în această lună. Există probabilitatea să fiți invitat să reveniți la vechiul serviciu, în schimb proiectele noi este mai bine să le amânați. Dacă vă veți angaja acum la un nou serviciu, avansarea dumneavoastră va fi, probabil, destul de lentă.

✔ Dragoste

Această temă este foarte importantă pentru Capricorni în luna mai. Veți simți atenția celor din jur, vi se vor face complimente și mici atenții. Veți simți dorința de a vă îndrăgosti, de a lega o relație pasageră. Dacă aveți un partener, relațiile se vor îmbunătăți, se vor consolida, vor fi guvernate de tandrețe, dragoste și căldură. Ar fi bine să plecați într-o călătorie sau să mergeți în doi la un restaurant, la teatru etc.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Cele mai importante evenimente pentru Vărsători vor fi cele legate de casă, familie, precum și imobile, terenuri de pământ, darea sau luarea în arendă a bunurilor imobile.

✔ Muncă

În această lună vor fi soluționate anumite probleme legate de mutarea în alt oficiu, reparația sau trecerea în alt cabinet etc. Este posibil să fie vorba despre începutul unui nou ciclu în activitate, însă cel mai probabil va fi vorba despre procesele începute demult și care și-a pierdut actualitatea, însă acum va trebui să reveniți la ele. Nu este bine să deschideți o nouă firmă în această lună sau să lansați noi proiecte. Toate tranzacțiile ar trebui amânate până după data de 22.

✔ Dragoste

Dragostea o veți simți acasă, în familie. Dacă sunteți singuri, este posibil să întâlniți pe cineva, însă aceasta se va întâmpla după data de 22 mai. Relațiile pot deveni serioase, ajungând și până la traiul în comun. Dacă faceți cunoștință cu cineva până pe data de 22, este mai bine să nu începeți relații serioase în această perioadă.

Horoscop mai 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Această lună va fi legată, pentru Pești, de călătorii, deplasări, transport, dar și de automobilul personal. Lucrul va fi legat de documente, informații și perfectarea diferitor hârtii. Veți avea mult de scris și de citit luna aceasta.

✔ Muncă

Veți fi nevoiți să întocmiți multe documente, să redactați multe rapoarte, să citiți și să analizați informații. Veți fi foarte căutați la telefon, veți primi multe scrisori, veți relaționa cu multe persoane. Veți face și reface un număr impunător de acte și hârtii. Nu are rost să începeți proiecte noi luna aceasta, este mai bine să le revizuiți pe cele vechi. Lucrurile vor începe să meargă într-o direcție favorabilă dumneavoastră.

✔ Dragoste

Luna aceasta, Peștii vor avea multe călătorii și întâlniri, atât de afaceri, cât și romantice. Comunicarea personală va fi mai mult mentală decât fizică. Poate apărea o persoană pe care ați cunoscut-o în trecut. Nu este exclus ca întâlnirea cu fostul partener/fosta parteneră să aibă loc între 8 și 14 mai. Aspecte tensionate în relațiile cu persoana iubită pot apărea între 22 și 26 mai, dar va fi vorba despre o ceartă trecătoare, și nu despre una serioasă.

Dragi cititori ai Mamaplus.MD, vă dorim ca informațiile obținute din horoscop să vă fie utile și să vă ajute la evitarea neplăcerilor, dar vrem să vă amintim că acestea sunt doar informații generale. Un horoscop mai exact și mai informativ este cel întocmit de astrolog special pentru dumneavoastră!