Horoscopul dragostei: Cineva e cu capul în nori de dimineață până seara

-
//
10.04.2019

Te arunci cu capul înainte într-o poveste din care nu se ştie cum vei ieşi, mai ales că e vorba despre cineva despre care nu ştii mai nimic, dar îţi suceşte minţile. Vezi ce prezic astrele pentru 10 aprilie 2019!

Berbec
BERBECII ar putea lua o decizie care să rănească persoana iubita sau pe cei dragi lor și să fie acuzați că sunt foarte egoiști.

Taur
Și TAURII sunt puțini egocentriști astăzi, însă au tot dreptul să își ia o zi numai pentru ei, în care să nu îi intereseze de nimic din jur.

Gemeni
GEMENII promit marea cu sarea partenerului lor, dar parca nici ei nu cred în ceea ce spun. Ar face bine să își revizuiască planurile mărețe și să fie puțin mai raționali.

Rac
RACII se pot avânta cu capul înainte într-o poveste cu o persoană despre care nu știu mai nimic, însă care aproape că le dă lumea peste cap.

Leu
Un secret din familie le poate tulbura puțin liniștea LEILOR astăzi și să fie abătuți toată seara. Trebuie să înțeleagă însă că faptele deja consumate nu mai pot fi schimbate.

Fecioară
FECIOARELE sunt numai un zâmbet și cu capul în nori de dimineață până seara. De vină ar putea fi un... joc de cuvinte, un mic flirt cu cineva din anturajul lor.

Balanţă
Mare atenție la sănătate astăzi, dragi nativi BALANȚĂ, pentru că v-ați cam neglijat în ultima perioadă, iar excesele își spun cuvântul.

Scorpion
SCORPIONII se pot bucura de o vizită surpriză a unei persoane foarte dragi care le-a lipsit. Surpriza poate veni la pachet cu o veste de mare impact.

Săgetător
SĂGETĂTORII decid să le răspundă celor din jur cu același tratament pe care îl primesc ei. Și e o decizie foarte bună, care le va arăta lângă ce persoane să rămână și de cine să scape.

Capricorn
CAPRICORNII pot trăi o stare de confuzie cu privire la cineva nou în viața lor. Nu înțeleg semnalele transmise de acesta, iar încercarea de a o face îi ține pe jar.

Vărsător
VĂRSĂTORII decid să elimine din viața lor orice element nociv, care le dă o stare negativă sau care îi ține pe loc, iar asta le va aduce mari avantaje pe viitor.

Peşti
Dragi PEȘTI, o persoană pe care o credeți apropiată nu are cele mai bune intenții cu voi, așa că fiți cu ochii în patru la cei care vă oferă necondiționat ajutorul, pentru că și-ar putea dori exact opusul.

Sursa