Horoscopul pentru 10 iulie 2015

BERBEC

Faci echipa perfecta cu un colaborator care iti seamana mult ca fire si nici macar nu se resimte intre voi vreo competitie de a demonstra care e seful sau care e primul. Nicidecum: conlucrati excelent, ca doua jumatati intr-un intreg, poate si pentru ca va leaga ceva mai mult decat o buna amicitie, niste afinitati speciale ce trec dincolo de colegialitate. Esti gata sa spui ca e cel mai bun tovaras al tau, cu care te intelegi fara cuvinte, care te completeaza de parca ar fi sufletul tau pereche. Demult nu ai mai avut parte de o relatie atat de buna, deci pastreaz-o cu orice pret!

TAUR

E o placere sa stai de vorba cu lumea, chiar si cu oameni complet necunoscuti, pentru ca din discutiile pe care le porti cu ceilalti primesti azi cele mai inteligente solutii, cele mai practice idei, cele mai bune sfaturi. Si tu ai multe de transmis celor cu care intri in contact iar dialogul se va dovedi a fi extrem de util de ambele parti. Ai sansa de a face o cunostinta noua in persoana unui om care poate juca un rol cheie de acum inainte in treburile tale cele mai importante. Asculta cu atentie orice informatie!

GEMENI

Ti-e frica de judecata aspra a celor din jur si, ca sa nu intri in gura lupului, preferi sa ramai tacut si anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte si meritate, poate te-ar ajuta sa indrepti o situatie de care te faci vinovat, dar azi nu te simti in stare sa faci fata unui tir de atacuri. Esti mai sensibil, incat o vorba dura te-ar dobori cu totul, de aceea ori faci tot posibilul sa repari problema inainte ca ea sa devina subiect de critica, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua in vizor, macar pana se calmeaza atmosfera.

RAC

Agitatia zilei are doua taisuri: ori te irita si reactionezi agresiv in cele mai nepotrivite momente, ori te sustine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu putina teama. Ai chef de actiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profita de acest avant care te cuprinde si canalizeaza-l intr-o directie constructiva, care sa nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat pana acum. O modificare de sens nu este imposibila, deci nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, pentru ca azi este favorizata initiativa indrazneata spre cai nebatute.

LEU

Fii extrem de prudent in situatii cu factor mai mare de risc, pentru ca nu esti in cea mai buna forma si poti strica totul. Pesimismul te copleseste, il iei pe nu in brate si, cu asemenea atitudine negativista la purtator, cum sa treci cu bine de provocarile deloc simple ale zilei? Aluneci spre o stare de depresie, de neputinta, de slabiciune pentru ca vezi cu ochii tai cum se destrama un vis, cum se strica un plan la care ti-ai adus contributia cu pasiune si pe moment esti gata sa renunti. Ia o pauza si vei continua altadata, dupa ce psihicul tau se va reface.

FECIOARĂ

E o bucurie pentru tine ca ai ocazia de a invata mereu ceva nou. Discutia pe care o ai astazi cu o persoana mai tanara decat tine iti deschide noi directii de abordare a unei probleme. E o alta viziune, pentru ca, mai tanar fiind, vede lucrurile mai modern, avand alte informatii la baza. Asculta-l cu atentie, preia din mers ce iti transmite, dar nu te opri aici: dupa discutia cu el, mergi acasa, umbla pe internet, cauta tot ce e mai nou din domeniul respectiv, pentru ca vei incheia ziua toba de carte. Dezvoltarea ta personala nu trebuie sa se termine niciodata, deci nu te multumi cu cat stii sau cu cat ai devenit. Poti mai mult, deci studiaza!

BALANȚĂ

Se anunta ceva bani in perioada imediat urmatoare si deja incepi sa faci planuri mari cu ei, dar nu cumva te cam pripesti? Atunci cand apar bani, apar si datorii urgente de platit, ca atare, inainte de a-ti face iluzii ca-ti vei cumpara cine stie ce obiect mult visat, adu-ti aminte de lista lunga da plati care stau de ceva vreme in asteptare. Daca ai nevoie de bani de urgenta pentru un plan caruia ii acorzi o importanta majora, te poti gandi la un imprumut, pentru ca ai putea gasi azi persoana care ti-ar putea fi de folos in acest sens, dar nu te inhama la o serie noua de rate sau de datorii daca ai deja un bagaj greu de acelasi fel in spate. Calculeaza-ti bine resursele!

SCORPION

Ai de partea ta o imensa doza de noroc pe care merita sa o valorifici intr-un scop caruia ii acorzi acum mai multa importanta. Adu-ti aminte de un anumit plan care poate n-a mers tocmai bine inainte, ceva ce n-a pornit cu dreptul, si ocupa-te de el din nou acum. Intre timp, s-au mai acumulat unele aspecte pozitive, s-au mai rearanjat sortii si acum lucrurile pot evolua pe un teren mult mai bun. De aceea, daca vezi ca ceva nu merge acum, e bine sa-l lasi o vreme deoparte si sa te apuci de el mai tarziu. Acum a venit vremea sa repornesti un proiect care prima data n-a mers chiar asa de bine: a doua sansa e mai buna!

SĂGETATOR

Dupa ce stai de vorba cu un tovaras de incredere care are rolul de a te dinamiza si mobiliza mai mult pune mana pe unelte si treci la treaba. E un moment excelent sa dai startul unui plan nou, dar scanteia nu vine de la tine, ci de la o persoana care iti impartaseste in mare taina ideea. Pentru ca el nu detine resursele pentru a pune in practica acest scop, iti impartaseste tie, cu multa speranta, acest plan, pentru ca stie ca tu esti cel mai in masura sa aplici. Apuca-te de treaba, asadar, dar asculta-i in permanenta parerile si sfaturile, pentru ca formati un tandem foarte bun. El vine cu ideea, tu cu motorul de energie!

CAPRICORN

Ai grija la tertipurile pe care le folosesti azi pentru a depasi un moment tensionat, pentru ca, desi pe moment poate te ajuta sa-ti atingi scopurile, mai apoi isi va arata si latura negativa. Esti tentat sa promovezi o informatie gresita, sa transmiti mai departe o minciuna sau abordezi o atitudine falsa fata de restul lumii, dandu-le impresia ca totul merge perfect desi nu e deloc asa. Oricat de greu ar fi sa fii sincer si sa spui adevarul in fata, e de preferat decat sa spui celor cu care intri in contact o gogomanie care iti poate stirbi si tie imaginea si le poate da si lor peste cap toate planurile.

VĂRSĂTOR

Actioneaza acum, pentru ca este o zi norocoasa in care poti beneficia de toate resursele de care ai nevoie pentru a avea succes deplin. Nu mai amana, pentru ca norocul nu trece de doua ori prin calea ta, ca atare o poti numi o sansa unica de a porni directia cea noua pe care o tot asteptai in viata ta ca pe o minune! Poate asteptai de undeva startul iar acum, ca din senin, apare exact motivatia care te trimite direct spre tinta ta cea mai inalta. Nici nu-ti vine a crede ce bine se leaga toate si cat de mare devine dintr-o data dorinta de schimbare! Daca profiti de vantul prielnic care te impinge de la spate, ai putea ajunge mult mai repede la ce doresti sa se intample.

PEȘTI

Calatoriile zilei nu se desfasoara perfect, ci apar tot felul de piedici pe parcurs. Nu ajungi usor la destinatie, masina iti creeaza si ea mici probleme iar traficul poate fi infernal. Cel mai bine ar fi sa-ti iei o rezerva buna de timp inainte de a porni, deoarece obstacolele ce se pot ivi de la plecare pana la sosire, pot strica chiar si cele mai exacte programari. Daca poti da un telefon inainte pentru a reconfirma scopurile de la capatul acestei deplasari, ai avea numai de castigat, pentru ca s-ar putea sa se fi ivit, intre timp, modificari de orar, de conditii de calatorie, de traseu.

Sursa: moldovenii.md