mamaplus

Horoscopul săptămânii 15–21 iulie 2019: despărțiri și probleme financiare pentru mai multe zodii

-
//
15.07.2019

La modul general, această săptămână vine cu un puternic impact emoțional și sentimental. Este o perioadă în care ne putem detașa de trecut și începe o nouă etapă. Va fi vorba despre căutarea iubirii și a liniștii sufletești.

mamaplus

BERBEC: Ai parte de o perioadă complicată în relația cu membrii familiei. În plan profesional, stresul de la locul de muncă te poate face să nu-ți onorezi sarcinile și vei avea tentația de a le amâna. Se cere foarte mare prudență în zona sentimentală deoarece pot interveni rupturi brutale de relație sau de căsătorie.

TAUR: Simți nevoia acută de relaxare și vacanță. Dacă dorești să începi o colaborare sau să lansezi un proiect, s-ar putea să te bucuri de succes și rezultate frumoase. În plan sentimental este posibil ca un fost partener să revină în viața ta și chiar să reia legătura.

GEMENI: Se pare că în această perioadă ai parte de o eclipsă în zona financiară, prin urmare ar trebui să fii foarte atent la modul în care negociezi o remunerație sau un contract. Se întrevăd nemulțumiri majore în relația cu partenerul de viață și acestea pot avea la bază, din nou, o problemă financiară sau niște cheltuieli suplimentare.

RAC: Vei simți nevoia să te detașezi de tot ceea ce nu te mai face fericit și accentul va cădea în mod deosebit pe zona relațională și partenerială. Vor ieși la suprafață o serie de nemulțumiri în cuplu care pot destrăma acele legături ce nu mai sunt bazate pe iubire. 

LEU: Ai parte de o perioadă dificilă din toate punctele de vedere și ar fi bine să o abordezi cu mult calm și responsabilitate. Este posibil ca o serie de probleme de sănătate mai vechi să revină acum în atenție pentru a fi tratate corespunzător. Se întrevăd dezamăgiri majore în plan sentimental.

FECIOARĂ: Treci printr-o perioadă intensă emoțional. Unii nativi pot rupe relații de prietenie, alții pot încheia o poveste de dragoste și tendința va fi să caute consolare în trecut, în brațele persoanelor cu care cândva au mai avut o relație. În plan profesional este o etapă favorabilă semnării de noi contracte, poate chiar a avansării.

BALANȚĂ: Te bucuri de momente frumoase în cuplu și nu este exclus să pleci într-o călătorie alături de persoana iubită. Din punct de vedere financiar, ești mai cheltuitor decât de obicei, însă acest lucru îți va aduce confort psihic. Se întrevăd avantaje legate de carieră și ar trebui să-ți dai mai mult interesul față de job.

SCORPION: Cei născuți în această zodie se vor concentra foarte mult pe sectorul financiar, pot demara proiecte și au șanse mari să-și îmbunătățească veniturile. Este o perioadă favorabilă susținerii examenelor, studiului. Intuiția te va ajuta în toate demersurile pe care le vei întreprinde acum.

SĂGETĂTOR: Ar trebui să fii foarte responsabil cu partea financiară deoarece poți pierde sume de bani. Este nevoie de multă responsabilitate și corectarea greșelilor din trecut. În plan sentimental, cei singuri vor fi tentați să aibă aventuri, să înceapă noi povești de dragoste, însă aspectul vizează și persoanele care se află în relații, căsătorii, și care acum pot ceda tentației de a avea o relație extraconjugală.

CAPRICORN: Ai parte de schimbări majore în plan sentimental și nu este exclus să pui punct acelor povești de dragoste care nu mai funcționează. Este o perioadă de schimbare a concepțiilor în privința modului de relaționare cu cei din viața ta. În plan financiar, lucrurile vor începe să capete formă și este posibil să-ți îmbunătățești considerabil veniturile.

VĂRSĂTOR: Treci printr-o perioadă tumultoasă la nivel subconștient și vei simți nevoia de a te interioriza pentru a-ți analiza sentimentele, emoțiile și pentru a-ți recontura planurile de viitor. Se cere mai multă atenție la sănătate, în special în cazul nativilor cu boli cronice. În plan financiar va fi o perioadă bună în care poți culege roadele unor proiecte mai vechi.

PEȘTI: S-ar putea să-ți schimbi locul de muncă sau să obții o funcție mult așteptată. De asemenea, este posibil să cunoști persoane noi cu care să înceapi o poveste de dragoste sau să-ți oficializezi o relație de lungă durată. Este o perioadă favorabilă pentru a lăsa în spate tiparele comportamentale și de gândire cu care nu mai rezonezi, chiar dacă acest aspect poate însemna inclusiv încheierea unor relații de prietenie.

Sursa